Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Dec 9, 2009 | 07:34 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

καλά, νομίζω οτι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Δηλαδή αν είναι ειρωνικό αυτό που έγραψε ο Θανάσης
τότε αυτό που κάνουμε εδώ μέσα στο φόρουμ τί είναι;

Στο ένα TOPIC λέμε για το "Χαμόγελο του παιδιού"
και στο από κάτω και από πάνω topic μιλάμε για turbo και f/i και hifi και vga και 5000 Ευρώ και 15000 Ευρώ και Φεράρι και για χοντα και τα πάντα όλα.

...ενώ αυτά τα παιδιά όπως όλοι συμφωνούμε αυτά δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.

Σε όποιους ενόχλησε το ένα θα έπρεπε να ενοχλήσει και το άλλο.
Εντελώς άσχετο το ένα με το άλλο. Δηλαδή Σπύρο τι υποννοείς?? Γιατί αδυνατώ να σε καταλάβω. Εδώ κάνουμε μια κίνηση για αυτά τα παιδιά και ορισμένοι τη σατυρίζουν με άσχημο τρόπο που δεν ταιριάζει. Το θέμα μετατροπή και λεφτά που ξοδεύονται για αυτό το σκοπό τι σχέση έχει να κάνει??? Δηλαδή θέλεις να πεις ότι τα λεφτά αυτά να τα δίναμε για αυτά τα παιδιά ???? ή για τις διάφορες οικονομικές τάξεις που υπάρχουν??? Τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται...... Εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι και όχι να φτιάξουμε τον κόσμο σε μια ουτοπία. Όπως τα λες εσύ δηλαδή.. την κίνηση αυτή να τη κάνανε φτωχοί άνθρωποι οι οποίοι θα δικαιούνταν να μιλήσουν κιόλας και θα ήταν και οι μόνοι που καταλαβαίνουν την κατάσταση των παιδιών αυτών.Ας αφήσουμε λοιπόν τις σάτυρες και τις εξυπνάδες και να μιλάμε όπως έχει η πραγματικότητα και όχι όπως θα θέλαμε τα πράγματα να είναι.

Με σεβασμό στα παιδιά του φόρουμ
Old Dec 9, 2009 | 07:37 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Originally Posted by lalakis2000,Dec 9 2009, 06:31 PM
Σπύρο πραγματικά σε ευχαριστώ, μου φτιαξες τη διάθεση.

Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να αυτοκτονήσω
Θα έλεγα να πάς να πληρώσεις γρήγορα και τα κοινόχρηστα του Ιανουαρίου.
Μέχρι αύριο δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει.

Old Dec 9, 2009 | 07:40 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

A ρε Σπύρο....
Old Dec 9, 2009 | 07:46 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Πραγματικα δεν καταλαβαινω το ολο θεμα με το χαμογελο του παιδιου και για πoιο λογο παει ετσι η συζητηση. Ποιο ειναι το νοημα δηλαδη?
Old Dec 9, 2009 | 09:07 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,Dec 9 2009, 06:34 PM
Εντελώς άσχετο το ένα με το άλλο.
Χρήστο οτι δεν το θεώρησαν αστείο κάποιοι αυτό που έγραψε ο Θανάσης
δεν σημαίνει οτι είναι και άκυρο και οτι δεν μπορεί να υπάρχει.

αυτό που έγραψα
Σε όποιους ενόχλησε το ένα θα έπρεπε να ενοχλήσει και το άλλο.
Εμένα δεν με ενόχλησε ούτε το ένα ούτε το άλλο
θέλω να σου πώ οτι όσο αφορά εμένα, ΝΑΙ κάνω πολλές φορές οτι δε βλέπω αυτές τις καταστάσεις με τα φτωχά παιδιά για να περνάω καλύτερα, έτσι απλά.
Αυτό έχω καταλάβει οτι κάνουμε όλοι μας(και δεν είναι δικαιολογία στον εαυτό μου οι άλλοι).
Τώρα το οτι αν σκέφτομαι ή σκέφτεται σωστά ή λάθος, αυτό θα το κρίνει μόνος του ο καθένας.

Το θέμα μετατροπή και λεφτά που ξοδεύονται για αυτό το σκοπό τι σχέση έχει να κάνει???
αυτό λέω κι εγώ
τί σχέση έχει;
Όπως δεν έχει σχέση και το αστείο του Θανάση με τις δωρεές που πρόκειται να γίνουν.

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι τα λεφτά αυτά να τα δίναμε για αυτά τα παιδιά ???? ή για τις διάφορες οικονομικές τάξεις που υπάρχουν???
Καμία σχέση, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και αν θέλει χωρίς να ενοχλεί τους γύρω του.
Όσον αφορά αυτό που ρωτάς, εμένα δε θα μου άρεσε, όχι γιατί δεν θα μπορούσα να το κάνω,
αλλά γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάνω τα στραβά μάτια
και δεν θέλω να βοηθήσω ΤΟΣΟ ωστε να μου λείψουν εμένα κάποια άλλα πράγματα όπως π.χ το S . Το οποίο και πουλάω λόγω άλλων προτεραιοτήτων.

Τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται...... Εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι και όχι να φτιάξουμε τον κόσμο σε μια ουτοπία. Όπως τα λες εσύ δηλαδή..
Δε νομίζω να τα έχω μπερδέψει.
Και σε αυτό συμφωνώ ωστε να βοηθήσουμε χωρίς να λείψουν πράγματα ούτε στα παιδάκια ούτε σε εμάς.

Εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι και όχι να φτιάξουμε τον κόσμο σε μια ουτοπία. Όπως τα λες εσύ δηλαδή.. την κίνηση αυτή να τη κάνανε φτωχοί άνθρωποι οι οποίοι θα δικαιούνταν να μιλήσουν κιόλας και θα ήταν και οι μόνοι που καταλαβαίνουν την κατάσταση των παιδιών αυτών.
Και γουστάρω και πολύ για αυτή τη κίνηση που κάνουν πολλά άτομα από το φόρουμ
και όχι μόνο, οπου η οικονομική τους άνεση είναι μακράν καλύτερη από αυτή την κοινότητα των παιδιών.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις σάτυρες και τις εξυπνάδες και να μιλάμε όπως έχει η πραγματικότητα και όχι όπως θα θέλαμε τα πράγματα να είναι.
Αυτό εννοήται οτι δεν το σχολιάζω γιατί ο σκοπός μου δεν είναι να υπερέχει η γνώμη μου και να βρώ το δίκιο μου ώστε να βγω δικαιωμένος,
ούτε να βγάζω συμπεράσματα και να χαρακτηρίζω και άλλους κρίνοντάς τους.

δεν είναι οτι δεν έχω τι να κάνω και γράφω με τις ώρες στο φόρουμ,
απλά θεωρώ κάποια άτομα από εδώ μέσα αξιόλογα και αξίζει να τα συζητάμε πιστεύω.
Στα αξιόλογα άτομα είναι περισσότερο τα άτομα που διαφώνησαν με το Topic του Θανάση και γι' αυτό ήθελα να το συζητήσω.

Old Dec 9, 2009 | 09:24 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Dec 9 2009, 02:22 PM
Ειναι ενα μαυρο με μαυρες ζαντες?
Δεν είμαι εγώ σίγουρα.
Old Dec 9, 2009 | 09:25 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Dec 9 2009, 04:32 PM
Γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα γελάσουν οι κάφροι του Κλάμπ!!!

Τους έκανα περήφανους σήμερα!!

Tint, Thanasi, Package
Εγώ κάφρος?
Old Dec 9, 2009 | 09:42 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Χρήστο οτι δεν το θεώρησαν αστείο κάποιοι αυτό που έγραψε ο Θανάσης
δεν σημαίνει οτι είναι και άκυρο και οτι δεν μπορεί να υπάρχει.
Το άσχετο Σπύρο πήγαινε με αυτά που λες εσύ και όχι με το "αστείο" του Θανάση. ΚΑι για να σου θυμίσω στα παρακάτω λόγια σου

Στο ένα TOPIC λέμε για το "Χαμόγελο του παιδιού"
και στο από κάτω και από πάνω topic μιλάμε για turbo και f/i και hifi και vga και 5000 Ευρώ και 15000 Ευρώ και Φεράρι και για χοντα και τα πάντα όλα.

...ενώ αυτά τα παιδιά όπως όλοι συμφωνούμε αυτά δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.

αυτό λέω κι εγώ
τί σχέση έχει;
Ρώτα τον εαυτό σου..... εσύ το ανέφερες. Και εγώ την ίδια απορία έχω τα χρήματα που ξοδεύει ο καθένας με την κίνηση αυτή τι σχέση έχει και το ανέφερες

Αυτό εννοήται οτι δεν το σχολιάζω γιατί ο σκοπός μου δεν είναι να υπερέχει η γνώμη μου και να βρώ το δίκιο μου ώστε να βγω δικαιωμένος,
ούτε να βγάζω συμπεράσματα και να χαρακτηρίζω και άλλους κρίνοντάς τους.
Ούτε εγώ το σχολιάζω. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Κουβέντα γίνεται και εδώ λέει ο καθένας τη γνώμη του Σπύρο. Το έχουμε πει ότι και οι Admin δέχονται κριτική, απλά για αυτό και είναι 3 για να συμβουλέυονται ο ένας τον άλλο και το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο σωστό γίνεται.

Και το γεγονός ότι κλειδώθηκε το topic του Θανάση δεν είναι ¨Φασισμός" όπως ακούστηκε αλλά έγινε για αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης ανάμεσα σε αυτούς που συμφωνούν με αυτούς που δεν συμφωνούν. Είχε γίνει και πέρισυ οπότε υπήρχε η σχετική εμπειρία. Δεν σβήστηκε και παρέμεινε να το διαβάσουν όλοι και ο καθένας να κρίνει.

Old Dec 9, 2009 | 10:51 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

Αν είχα προσωπικές διαφορές μαζί σου Χρήστο θα σ' έπαιρνα στο τηλ να τις λύσουμε.
Θα ήταν καλό να καταλάβεις οτι δεν θέλω να σε ενοχοποιήσω για κάτι ή να σε πω φασίστα.
και να μου πείς ακόμα οτι είσαι φασίστας θα πώ οτι λές χαζομάρες.
Απλά να μπορέσω και εγώ και η υπόλοιπη παρέα να καταλάβουμε
τι ενοχλεί από αυτά που γράφουμε εδώ μέσα, να μην το ξαναγράψουμε
για να μην προσβάλλοντε κάποιοι από αυτά,
και για να μην αναγκάζεστε και 'σεις να σβήνεται και να κλειδώνεται Topics και να έχουμε παρεξηγήσεις.

Όπως πολύ σωστά είχες πεί μια φορά π.χ να μην γράφουμε μπινελίκια
γιατί κάποιοι προσβάλλοντε, έτσι και έκανα(ή τουλάχιστον προσπαθώ) και ας μη μου άρεσε.

Γιατί πιστεύω έστω και ένας να προσβάλλετε από κάτι που έχει γραφτεί
θα πρέπει να σβήνετε.

Τέλος πάντων, ίσως είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε γράφοντας εδώ στο φόρουμ.

και για το τέλος θέλω να σου πώ οτι καλά κάνατε και το κλειδώσατε
το Topic του Τανάση από την άποψη οτι ακόμη και ένα άτομο από δω ένιωσε προσβολή.

...να σου πω την αλήθεια Χρήστο, CO δεν θα μπορούσα να γίνω και ένας μεγάλος λόγος είναι αυτός που συζητάμε τώρα
Old Dec 9, 2009 | 12:38 PM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 9 2009, 04:57 AM
Ας βαλουμε και τον Λαζοπουλο φυλακη παμε γερα εσ του κει φορουμ χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θανάση..αυτό θυμήσου να το συζητήσουμε από κοντά...

All times are GMT -8. The time now is 03:16 PM.