ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Αγαπητη μου Action... Ο Θανασης εχει μετανοησει γι αυτα που γιναν και μια μερα ισως μπορεσω να τον παω για εξομολογηση... Δεν φευγεις ομως λεω εγω με το καλο? Πολυ μας δουλεψες δεν νομιζεις και οπως ειπε και ο Μαριος ολα εχουν ενα οριο. Οποτε no hard feelings και φιλακια πολλα!
Action μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα αν δεν το εχεις καταλαβει.Παρε τα ποδια ή το σαραβαλο που εχεις και τσακισου και ελα σε μια συναντηση να σε δουμε και να σε γνωρισουμε,μεχρι και η μαρια η ασχημη να εισαι θα σε δεχτουμε στην παρεα.Αλλα οταν εισαι οτι να ναι απο την 1η μερα που μπηκες εδω μη ζητας και την πιο σωστη και σοβαρη αντιμετωπιση απο τους υπολοιπους.
Originally Posted by Action,Sep 17 2009, 03:23 PM
Θαναση εγω θα παρω τον πουλο.Εσυ δεν ξερω τι θα παρεις....
Γεια σας παιδια κ λυπαμαι που καποιοι μαζι κ ο οργανωτης του φορουμ χαλανε ετσι την ποιοτητα του.
Γεια σας παιδια κ λυπαμαι που καποιοι μαζι κ ο οργανωτης του φορουμ χαλανε ετσι την ποιοτητα του.
Τα παιδιά όμως τα ξέρουμε, είναι φίλοι μας, έχουμε καθημερινή επαφή και από κοντά και ξέρουμε γιατί κάνουν ότι κάνουν.
Τουλάχιστον ο Θανάσης πχ λέει ανοιχτά αυτό που σκέφτεται έστω κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους...ξέρουμε όμως ποιος είναι. Δεν.....
όπως κάνεις εσύ...Οσο για το Μάριο...το έχει χτίσει αυτό το φόρουμ τόσα χρόνια τώρα και την ποιότητα του την ξέρουμε πολύ καλά όπως και τις απίστευτες ώρες ενασχόλησης του. Δεν περιμένουμε να μας υποδείξεις τίποτα ούτε και θα διαμορφώσουμε άποψη απ αυτά που λες.
Αστο καλύτερα...
Originally Posted by blondie_s2k,Sep 17 2009, 05:34 AM
Δε νομίζω πως δικαιούσαι να μιλάς η να κρίνεις action. Είσαι μια/ένας άγνωστη/ος που έχει μπει εδώ μέσα 3-4 φορές και έχει αποκτήσει και άποψη.
Τα παιδιά όμως τα ξέρουμε, είναι φίλοι μας, έχουμε καθημερινή επαφή και από κοντά και ξέρουμε γιατί κάνουν ότι κάνουν.
Τουλάχιστον ο Θανάσης πχ λέει ανοιχτά αυτό που σκέφτεται έστω κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους...ξέρουμε όμως ποιος είναι. Δεν.....
όπως κάνεις εσύ...
Οσο για το Μάριο...το έχει χτίσει αυτό το φόρουμ τόσα χρόνια τώρα και την ποιότητα του την ξέρουμε πολύ καλά όπως και τις απίστευτες ώρες ενασχόλησης του. Δεν περιμένουμε να μας υποδείξεις τίποτα ούτε και θα διαμορφώσουμε άποψη απ αυτά που λες.
Αστο καλύτερα...
όπως κάνεις εσύ...Οσο για το Μάριο...το έχει χτίσει αυτό το φόρουμ τόσα χρόνια τώρα και την ποιότητα του την ξέρουμε πολύ καλά όπως και τις απίστευτες ώρες ενασχόλησης του. Δεν περιμένουμε να μας υποδείξεις τίποτα ούτε και θα διαμορφώσουμε άποψη απ αυτά που λες.
Αστο καλύτερα...