ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
tomidi δεν εχω κατι προσωπικο κ εγω μαζι σου,δε σε ξερω δε με ξερεις απλως συζηταμε,απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις αυτο ακριβως που ειπε ο μανος στο παραπανω ποστ..''ο καθενας μας ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ κανουμε κατι που θετει σε κινδυνο τους αλλους ειτε εχουμε πιει ειτε οχι ''
κ επισης ξανα λεω οτι δεν του δινω παρασιμο του οδηγου απλα καποιος ξεκινησε να τον κατηγορει κ ειπα οτι εμεις ειμαστε οι πρωτοι,που στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε κ ιδιο αμαξι,δεν πρεπει να κατηγορουμε κανεναν...
και αυτο που ειπες οτι αν ερθει πανω σου καποιος μεθυσμενος κ χτυπησει εσενα κ τη κοπελα σου,το δεχομαι οτι θα ειναι αδικο αλλα ΔΕΝ μπορουμε να το κρινουμε ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ...
ασε να το κρινει καποιος που δεν εχει παει πανω απο 50 χλμ στη ζωη του κ κυκλοφορει με νορμαλ αυτοκινητα...
κ επισης ξανα λεω οτι δεν του δινω παρασιμο του οδηγου απλα καποιος ξεκινησε να τον κατηγορει κ ειπα οτι εμεις ειμαστε οι πρωτοι,που στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε κ ιδιο αμαξι,δεν πρεπει να κατηγορουμε κανεναν...
και αυτο που ειπες οτι αν ερθει πανω σου καποιος μεθυσμενος κ χτυπησει εσενα κ τη κοπελα σου,το δεχομαι οτι θα ειναι αδικο αλλα ΔΕΝ μπορουμε να το κρινουμε ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ...
ασε να το κρινει καποιος που δεν εχει παει πανω απο 50 χλμ στη ζωη του κ κυκλοφορει με νορμαλ αυτοκινητα...
Originally Posted by MANOS,Dec 27 2009, 10:48 AM
Δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα απλα θεωρω οτι το να λεει καποιος οτι επειδη δεν πινω οταν οδηγω, αυτο με κανει και συνετο οδηγο, οταν μεσα σε δημοσιους δρομους κανω καφριλες και βαζω κοντρες, ειναι λαθος. Μπορει να συμβει κατι αντοιστοιχο μ αυτον που ειχε πιει πολυ ευκολα και εχει τυχει σε ολους μας.
Λαθος του που ειχε πιει και οδηγουσε και μεγαλυτερο λαθος του που ετρεχε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο εκανε. Αλλα το να βγω και να τον καταδικασω οταν εγω ο ιδιος εχω κανει ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ στο δρομο εστω και χωρις αλκοολ ειναι υποκρισια.
Σκοπος ειναι να βλεπουμε οτι δεν αργει να γινει το κακο και να παραδειγματιζομαστε ο καθενας μας απ αυτο ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ κανουμε κατι που θετει σε κινδυνο τους αλλους και οχι να το παιζουμε παρθενες και εισαγγελεις σα να ηταν ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου. Αυτο μ ενοχλει και αυτο ειπα και δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν.
Λαθος του που ειχε πιει και οδηγουσε και μεγαλυτερο λαθος του που ετρεχε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο εκανε. Αλλα το να βγω και να τον καταδικασω οταν εγω ο ιδιος εχω κανει ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ στο δρομο εστω και χωρις αλκοολ ειναι υποκρισια.
Σκοπος ειναι να βλεπουμε οτι δεν αργει να γινει το κακο και να παραδειγματιζομαστε ο καθενας μας απ αυτο ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ κανουμε κατι που θετει σε κινδυνο τους αλλους και οχι να το παιζουμε παρθενες και εισαγγελεις σα να ηταν ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου. Αυτο μ ενοχλει και αυτο ειπα και δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν.
Υπαρχει κ μια 3η κατηγορια ομως αξια αναφορας: οδηγηση υπο την επιρρεια αλκοολ ενω ταυτοχρονα εισαι καφρος.Διαλεγετε κ παιρνετε
Αν την παλεύουν τα "χερια" σου, και πιεις λίγο, μπορεί και να το σώσεις, αν γίνει μα...κια ...
Αν δεν την παλεύουν και έχεις πιει κιόλας και επιπλέον κάνεις και μαγκιές.. εκεί είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα...
Αν δεν την παλεύουν και έχεις πιει κιόλας και επιπλέον κάνεις και μαγκιές.. εκεί είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα...
Originally Posted by harri-S-,Dec 27 2009, 11:11 PM
..ασε να το κρινει καποιος που δεν εχει παει πανω απο 50 χλμ στη ζωη του κ κυκλοφορει με νορμαλ αυτοκινητα...
Αλλά δυστυχώς όλα αυτά οφείλονται σε έλλειψη παιδείας στην οδήγηση στη χώρα μας και στη μ@λ@κισμένη αντίληψη του Ελληνα οτι η αριστερή λωρίδα είναι που τον κάνει γρήγορο ακόμα κι αν οδηγεί μουλάρι....Κι όσο για τους απο πίσω...πέρνα απο πάνω σου κάνει νόημα ή απο δεξιά. Σου υποδεικνύει ΚΙΟΛΑΣ την παρανομία και σε παροτρύνει να την κάνεις αρκεί να μην αλλάξει αυτός λωρίδα.
Ψιλοάσχετο αυτό με αυτό που λέγατε αλλά και σχετικό τελικά..