Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Old Dec 27, 2009 | 12:11 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

tomidi δεν εχω κατι προσωπικο κ εγω μαζι σου,δε σε ξερω δε με ξερεις απλως συζηταμε,απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις αυτο ακριβως που ειπε ο μανος στο παραπανω ποστ..''ο καθενας μας ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ κανουμε κατι που θετει σε κινδυνο τους αλλους ειτε εχουμε πιει ειτε οχι ''

κ επισης ξανα λεω οτι δεν του δινω παρασιμο του οδηγου απλα καποιος ξεκινησε να τον κατηγορει κ ειπα οτι εμεις ειμαστε οι πρωτοι,που στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε κ ιδιο αμαξι,δεν πρεπει να κατηγορουμε κανεναν...

και αυτο που ειπες οτι αν ερθει πανω σου καποιος μεθυσμενος κ χτυπησει εσενα κ τη κοπελα σου,το δεχομαι οτι θα ειναι αδικο αλλα ΔΕΝ μπορουμε να το κρινουμε ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ...

ασε να το κρινει καποιος που δεν εχει παει πανω απο 50 χλμ στη ζωη του κ κυκλοφορει με νορμαλ αυτοκινητα...
Old Dec 27, 2009 | 12:19 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by MANOS,Dec 27 2009, 10:48 AM
Δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα απλα θεωρω οτι το να λεει καποιος οτι επειδη δεν πινω οταν οδηγω, αυτο με κανει και συνετο οδηγο, οταν μεσα σε δημοσιους δρομους κανω καφριλες και βαζω κοντρες, ειναι λαθος. Μπορει να συμβει κατι αντοιστοιχο μ αυτον που ειχε πιει πολυ ευκολα και εχει τυχει σε ολους μας.
Λαθος του που ειχε πιει και οδηγουσε και μεγαλυτερο λαθος του που ετρεχε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο εκανε. Αλλα το να βγω και να τον καταδικασω οταν εγω ο ιδιος εχω κανει ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ στο δρομο εστω και χωρις αλκοολ ειναι υποκρισια.
Σκοπος ειναι να βλεπουμε οτι δεν αργει να γινει το κακο και να παραδειγματιζομαστε ο καθενας μας απ αυτο ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ κανουμε κατι που θετει σε κινδυνο τους αλλους και οχι να το παιζουμε παρθενες και εισαγγελεις σα να ηταν ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου. Αυτο μ ενοχλει και αυτο ειπα και δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν.
Tο αλκοολ μειωνει τα αντανακλαστικα ενος οδηγου μεχρι κ 80% ( 3-4 ποτηρια ) .Δεν μπορω να δεχτω οτι τοποθετεις στην ιδια κλιμακα εναν οδηγο υπο την επιρεια αλκοολ με εναν οδηγο καφρο ( επικυνδυνος ομως κ αυτος ). Ειτε το θλεις ειτε οχι για το καφριλικι δεν υπαρχει αμμεση λυση ,υπαρχει ομως για την οδηγηση υπο την επιρρεια αλκοολ.Κ αυτη ειναι να μην συνδιαζεις ποτο με οδηγηση.Απο την στιγμη που δεν το εχω κανει ποτε,συγνωμη αλλα αυτο μου δινει αυτοματα δικαιωμα να το επικρινω .

Υπαρχει κ μια 3η κατηγορια ομως αξια αναφορας: οδηγηση υπο την επιρρεια αλκοολ ενω ταυτοχρονα εισαι καφρος.Διαλεγετε κ παιρνετε
Old Dec 27, 2009 | 12:27 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

I rest my case . . . εγώ συνεχίζω να πίνω χυμό Amita κ να κάνω ''καφρίλες'' στον δρόμο νηφάλιος
Old Dec 27, 2009 | 12:33 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Αν την παλεύουν τα "χερια" σου, και πιεις λίγο, μπορεί και να το σώσεις, αν γίνει μα...κια ...

Αν δεν την παλεύουν και έχεις πιει κιόλας και επιπλέον κάνεις και μαγκιές.. εκεί είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα...
Old Dec 27, 2009 | 12:33 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

το καταλαβες ομως αυτο που θελουμε να σου πουμε!!!! ( επικυνδυνος ομως κ αυτος ).

μαζι σου ετσι!!!

κατι εχω ακουσει πως η αμιτα προκαλει μεθη κ κακη λειτουργια ορασεως..ισχυει....????
Old Dec 27, 2009 | 12:41 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by harri-S-,Dec 27 2009, 11:11 PM
..ασε να το κρινει καποιος που δεν εχει παει πανω απο 50 χλμ στη ζωη του κ κυκλοφορει με νορμαλ αυτοκινητα...
Γιατί...έχεις την εντύπωση οτι αυτός που δεν πάει πάνω απο 50 και οδηγεί ενα νορμάλ αυτοκίνητο, πχ ένα Getz, και πάει με αυτή την ταχύτητα και αυτό το αυτοκίνητο στην εθνική ή στη Συγγρού ή στην οποιαδήποτε λεωφόρο αριστερή λωρίδα ΔΕΝ προκαλεί ατυχήματα? Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι....

Αλλά δυστυχώς όλα αυτά οφείλονται σε έλλειψη παιδείας στην οδήγηση στη χώρα μας και στη μ@λ@κισμένη αντίληψη του Ελληνα οτι η αριστερή λωρίδα είναι που τον κάνει γρήγορο ακόμα κι αν οδηγεί μουλάρι....Κι όσο για τους απο πίσω...πέρνα απο πάνω σου κάνει νόημα ή απο δεξιά. Σου υποδεικνύει ΚΙΟΛΑΣ την παρανομία και σε παροτρύνει να την κάνεις αρκεί να μην αλλάξει αυτός λωρίδα.

Ψιλοάσχετο αυτό με αυτό που λέγατε αλλά και σχετικό τελικά..
Old Dec 27, 2009 | 02:24 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Εμενα δε με παιρνει να μιλησω
Old Dec 28, 2009 | 04:32 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ρε συ κούνελε πόσες φορές πρέπει να σου πούμε να μη γράφεις greeklish?
Old Dec 28, 2009 | 04:45 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγινε διαγραφη σε οποιο ποστ με greeklish εκανες.
Old Dec 28, 2009 | 05:30 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

All times are GMT -8. The time now is 06:24 PM.