ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Έχω να δηλώσω πως τα κωλο-mini cooperάκια είναι γρήγορα...Χθες μου κόλλαγε ένα από πίσω σε όλη την Κατεχάκη..δυστυχώς είχε κίνηση στις στροφές οπότε πάτησα στην ευθεία πριν τη μεγάλη κατηφορική αριστερή-κατεύθυνση προς Αθήνα..πραγματικά δε μπορούσα να ξεκολλήσω με τίποτα, μέχρι που φτάσαμε στην κατηφορική αριστερή οπού εκεί νόμιζα πως έστριψε Αττική Οδό....
Όταν βγήκαμε στην ευθεία,ενώ είχα ήδη κόψει, με πέρασε με 200 και κατάλαβα πως δεν είχε στρίψει...
Τί θα γίνει πια με αυτή την κατάσταση...?!
Πάνε όλοι βάζουν ένα προγραμματάκι και νομίζουν πως μπορούν να τα βάζουν παντού και πάντα με τις Hondaρες!
V for Vendeta!
Όταν βγήκαμε στην ευθεία,ενώ είχα ήδη κόψει, με πέρασε με 200 και κατάλαβα πως δεν είχε στρίψει...
Τί θα γίνει πια με αυτή την κατάσταση...?!
Πάνε όλοι βάζουν ένα προγραμματάκι και νομίζουν πως μπορούν να τα βάζουν παντού και πάντα με τις Hondaρες!
V for Vendeta!

Πέτρο, μήπως έχεις ξυπνήσει στραβά σήμερα ? 
Παρεπιπτόντως, στην άλλη κατεύθυνση της Κατεχάκη, μπροστά από την είσοδο στην Πολυτεχνούπολη, πρέπει να είχε γίνει ψιλοσοβαρό ατύχημα, γιατί είχε κολλήσει όλος ο δρόμος, σχεδόν μέχρι το στρατιωτικό νοσοκομείο και είχαν κατέβει όλοι από τα αυτοκίνητά τους..
Δε μπορούσα να δω, γιατί είχε τα φυτά..

Παρεπιπτόντως, στην άλλη κατεύθυνση της Κατεχάκη, μπροστά από την είσοδο στην Πολυτεχνούπολη, πρέπει να είχε γίνει ψιλοσοβαρό ατύχημα, γιατί είχε κολλήσει όλος ο δρόμος, σχεδόν μέχρι το στρατιωτικό νοσοκομείο και είχαν κατέβει όλοι από τα αυτοκίνητά τους..
Δε μπορούσα να δω, γιατί είχε τα φυτά..
Originally Posted by uma_chikara,Jan 18 2010, 01:26 AM
Πέτρο, μήπως έχεις ξυπνήσει στραβά σήμερα ? 

,μια χαρά έχω ξυπνήσει,αλλά αυτό το χάλι με τα τουρμπίδια και τους κουβάδες...μου την δίνει απίστευτα!!Κάθε κουβάς και τούρμπο και το θέμα είναι ότι πολλοί κουβάδες έρχονται έτσι εργοστασιακοί ...
Ρε συ όντως..μήπως ήταν η γιαγιά του Lalaki?
Originally Posted by vtecas,Jan 18 2010, 02:49 AM
Φίλε μου ψηλέ
,μια χαρά έχω ξυπνήσει,αλλά αυτό το χάλι με τα τουρμπίδια και τους κουβάδες...μου την δίνει απίστευτα!!
Κάθε κουβάς και τούρμπο και το θέμα είναι ότι πολλοί κουβάδες έρχονται έτσι εργοστασιακοί ...

,μια χαρά έχω ξυπνήσει,αλλά αυτό το χάλι με τα τουρμπίδια και τους κουβάδες...μου την δίνει απίστευτα!!Κάθε κουβάς και τούρμπο και το θέμα είναι ότι πολλοί κουβάδες έρχονται έτσι εργοστασιακοί ...

Λιάκοφ, ευχαριστώ για χτες, έδωσες μια άλλη νότα στη γιορτή μου
Περιμένω την κόπια, ξέρεις εσύ. Μπορεί να περάσω και σήμερα να την πάρω - ΤΕΛΕΙΩΝΕ