ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by ThanasiS2K,Jan 28 2010, 03:29 AM
Κοτα ειπα τον vteca οχι εσενα fun. Για εσενα θα εγραφα κοταρα...
Σοβαρά τώρα, δεν έχουμε λόγο να δημιουργούμε προβλήματα στο φόρουμ,ειδικά αν υπάρχει και τέτοιο θέμα που λέει ο Χρήστος.
Πάντως ο Θανάσης δίνει ρέστα σήμερα στο αμερικ. χότις....
Originally Posted by ThanasiS2K,Jan 28 2010, 03:43 AM
Τι εγινε η μπλαντι που ειναι ? ακομα ψαχνει το χρωμα ?
Λοιπόν έχω μια πληγή στο πόδι η οποία παίζει και να έχει μολυνθεί και πρέπει να πάω κάποια στιγμή στο νοσοκομείο να του ρίξω μια ματιά . Έχω έναν γνωστό αλλά πρέπει να πάω πρωί και του λέω δεν παίζει να έρθω πρωί γιατί δεν μπορώ να λείψω από την δουλειά.
Και τώρα κανόνισα να πάρω μια μέρα άδεια για να πάω το Honda για service.
Αυτά είναι στα @@ μου το πόδι το Honda να ναι καλά χαχαχαχαχαχαχαχαχα και το γκαζι θα το παταω και με την γλωσσα αν χρειαστει.
Αυτά είναι στα @@ μου το πόδι το Honda να ναι καλά χαχαχαχαχαχαχαχαχα και το γκαζι θα το παταω και με την γλωσσα αν χρειαστει.
Originally Posted by ThanasiS2K,Jan 28 2010, 04:39 AM
Λοιπόν έχω μια πληγή στο πόδι η οποία παίζει και να έχει μολυνθεί και πρέπει να πάω κάποια στιγμή στο νοσοκομείο να του ρίξω μια ματιά . Έχω έναν γνωστό αλλά πρέπει να πάω πρωί και του λέω δεν παίζει να έρθω πρωί γιατί δεν μπορώ να λείψω από την δουλειά.
έκανα διάλειμα για φαγητό και είπα να μπω να δω τι γίνεται!! Καλή όρεξη
Θανάση έχουμε καιρό να κάτσουμε να τα πούμε και μου έχει λείψει ομολογώ. 
Αν κατέβω κάποια ημέρα πριν την συνάντηση στο Γευστικό, θα έρθεις να φάμε τίποτα? Να μου πεις και για την πληγή στο πόδι σου!!

Αν κατέβω κάποια ημέρα πριν την συνάντηση στο Γευστικό, θα έρθεις να φάμε τίποτα? Να μου πεις και για την πληγή στο πόδι σου!!