ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by eddiex,Feb 19 2010, 12:46 AM
Θεοδοσης is (still)
in a relationship οποτε Μαριε μονο στους Πισωγλεντηδες με βλεπω να λεω προτασεις για το καλοκαιρι που μας ερχεται, πως να μην μας χτυπαει η γοβα και απο που να παιρνουμε καποτες...
Να βριζω εσενα και τον Λευτερη στα Αθλητικα, τον Θαναση στο msn και να γελαω με τον κολλητο μου τον Nabu!
in a relationship οποτε Μαριε μονο στους Πισωγλεντηδες με βλεπω να λεω προτασεις για το καλοκαιρι που μας ερχεται, πως να μην μας χτυπαει η γοβα και απο που να παιρνουμε καποτες...Να βριζω εσενα και τον Λευτερη στα Αθλητικα, τον Θαναση στο msn και να γελαω με τον κολλητο μου τον Nabu!
Ήταν Joe Weider παρτυ εντωμεταξύ απο ότι έμαθα!! Είχε θέμα ή μόνο στον Μάνο τυχαίνουν όλα τα καλά?
Δεν καταλαβαινω για ποιον Μανο λες αλλα πηγα ναι. Ναι ηταν του ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ
Ασε εκει που εδειχνα τους δικεφαλους μου σε εναν φιλο μου, πεταχτηκε μια (30 πρεπει να ηταν) και μου λεει: Αχ μακαρι να ειχα και εγω τετοια χερια!
Ασε εκει που εδειχνα τους δικεφαλους μου σε εναν φιλο μου, πεταχτηκε μια (30 πρεπει να ηταν) και μου λεει: Αχ μακαρι να ειχα και εγω τετοια χερια!
Originally Posted by eddiex,Feb 19 2010, 01:30 PM

Δεν κανω εγω τετοια ρε...

Ημουν με το σκουτερ, την εβαλα πανω, εβρεχε κιολας
και την πηγα για φαι στο πυλινο...
Της εδειξα ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ οι πραγματικοι αντρες!
Πέραν της μ@λ@κίας τώρα. Πρέπει να αρχίσω και εγώ γυμναστήριο πάλι.
Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν "κάπως" και δεν έχω πάει καθόλου, ούτε μια φορά.
Παίζει να έχουν εξαφανιστεί κάνα 2 κοιλιακόι μύοντες και έχω μείνει με 8 αντί για 10 που έχω κανονικά
Ενώ εσύ πουστ@ρά έχεις μπει σε πρόγραμμα και πας συνέχεια!!
Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν "κάπως" και δεν έχω πάει καθόλου, ούτε μια φορά.
Παίζει να έχουν εξαφανιστεί κάνα 2 κοιλιακόι μύοντες και έχω μείνει με 8 αντί για 10 που έχω κανονικά
Ενώ εσύ πουστ@ρά έχεις μπει σε πρόγραμμα και πας συνέχεια!!