ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Feb 10 2010, 05:45 AM
Ποια μηχανή; Του ξυρίσματος;
Νομιζω οτι υπαρχουν πολλα θεματα σε εκρεμμοτητα που χρηζουν σχολιασμου σου.
Απλα ζω για τη στιγμη....
O πνευματικός μου μου χει πει να μην αναλώνομαι σε πολλά τόπικς.
Λίγα και καλά μου λέει.
'Πάτερ (του λέω) στο φόρουμ έχουμε και ποσότητα και πιοτητα (sic).'
Ντάξει, είναι και θέμα χρόνου - ποτέ δεν είναι αρκετός.
Άσε που τις δύσκολες περιπτώσεις τις αφήνω στον Τασέα που έχει τακτ.
Ο george alex που χάθηκε;
Θα χει πάρει πάλι το έρμο το Φιατάκι και θα δοκιμάζει πάλι τελικές στην Τρίπολη, με μία γκόμενα να του τρίβεται ταυτόχρονα. Μόνο στους άλλους συμβαίνουν αυτά ρε γμτ...
Θα πήγαινα και στοίχημα...
Λίγα και καλά μου λέει.
'Πάτερ (του λέω) στο φόρουμ έχουμε και ποσότητα και πιοτητα (sic).'
Ντάξει, είναι και θέμα χρόνου - ποτέ δεν είναι αρκετός.
Άσε που τις δύσκολες περιπτώσεις τις αφήνω στον Τασέα που έχει τακτ.
Ο george alex που χάθηκε;
Θα χει πάρει πάλι το έρμο το Φιατάκι και θα δοκιμάζει πάλι τελικές στην Τρίπολη, με μία γκόμενα να του τρίβεται ταυτόχρονα. Μόνο στους άλλους συμβαίνουν αυτά ρε γμτ...
Θα πήγαινα και στοίχημα...
Μετά τα 240 κάνει ένα τζόγο το τιμόνι (μιλάμε για οδήγηση σε χιόνι πάντα, όταν το πάω off road δεν το καταλαβαίνω και πολύ).
Μπορεί να φταίει η ευθυγράμμιση. Δεν ξέρω. Έχω υπόψη μου κάτι καλά νουμεράκια, θα δοκιμάσω και θα σου πω.
Τώρα που είπα off road, κανα Φενεό πότε θα πάμε; Μου χουν πει για κάτι καλές διαδρομές...
Φέτος λέω να το βάλω και μέσα στη λίμνη να δοκιμάσω στεγανότητα.
Μπορεί να φταίει η ευθυγράμμιση. Δεν ξέρω. Έχω υπόψη μου κάτι καλά νουμεράκια, θα δοκιμάσω και θα σου πω.
Τώρα που είπα off road, κανα Φενεό πότε θα πάμε; Μου χουν πει για κάτι καλές διαδρομές...
Originally Posted by lalakis2000,Feb 10 2010, 06:10 AM
Μετά τα 240 κάνει ένα τζόγο το τιμόνι (μιλάμε για οδήγηση σε χιόνι πάντα, όταν το πάω off road δεν το καταλαβαίνω και πολύ).
Να εισαι καλα ρε φιλε, αυτο ηθελα. Χτυπησες φλεβα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα
στεγανοτητα χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχα
δεν υπαρχεις, απλα δεν υπαρχεις
Νομίζω ότι αυτή τη φορά πρέπει να βάλουμε και κανα κορκόδειλο στο prozess, να ανεβάσουμε το βαθμό δυσκολίας. Να το κάνουμε σα σαφάρι.
Πέρυσι ακούστηκαν παράπονα ότι η διαδρομή δεν ήταν αρκούντως συναρπαστική. Φέτος δε θέλω να μείνει κανείς δυσαρεστημένος.
Να τα ακούν οι COs αυτά. Όχι μόνο να σβήνουμε ποστ έτσι αβάδιστα.
Πέρυσι ακούστηκαν παράπονα ότι η διαδρομή δεν ήταν αρκούντως συναρπαστική. Φέτος δε θέλω να μείνει κανείς δυσαρεστημένος.
Να τα ακούν οι COs αυτά. Όχι μόνο να σβήνουμε ποστ έτσι αβάδιστα.
Originally Posted by lalakis2000,Feb 10 2010, 06:30 AM
Πέρυσι ακούστηκαν παράπονα ότι η διαδρομή δεν ήταν αρκούντως συναρπαστική.
Θυμαμαι νομιζω τον Αμαρετο που με το που φτανει μεσα στη λασπη και τη σκονη το S, λεει:
Ρε παιδια, εσεις ποια διαδρομη ακολουθησατε?
Originally Posted by MANOS,Feb 10 2010, 06:34 AM
Θυμαμαι νομιζω τον Αμαρετο που με το που φτανει μεσα στη λασπη και τη σκονη το S, λεει:
Ρε παιδια, εσεις ποια διαδρομη ακολουθησατε?

Έλεγα μέσα μου 'Αντώνη, κάνε κουράγιο, όπου να ναι θα δεις την Κυλλήνη, θα πάρεις το φερι μποτ, και - τσουπ - σε μια ώρα θα μαστε Ζάκυνθο'.
Αλλά είχα και το Θοδωρή δίπλα...Αυτόν πως να τον κάνω κουμάντο...;