ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Feb 25 2010, 04:54 AM
Σαράντη ψυχραιμία, αυτή έχει συμπληρώσει όλα τα ένσημα για σύνταξη
ΧΩΣΟΥ
Είναι που λέτε το απίστευτο ΥΠΕΡ-μωρό με τις βυζάρες και το υπερ-σώμα γενικότερα (ρωτήστε το Μάριο και το Γκρεμάκι και το Λιάκο που το χουν δει) και είναι αραχτό στο γραφείο του και κάτι ψάχνει - φτιάχνει στο σουτιέν κοιτάζοντας μέσα στο βαθύ -αβυσαλέο ντεκολτέ
ΑΛΛΑ
δεν με έχει πάρει χαμπάρι, εμένα το αθόρυβο υπερκομμάντο
που πλησιάζω αθόρυβα προς το γραφείο της, όπως το καταλαβαίνει σηκώνει το κεφάλι ημι-ένοχα, την κοιτάζω με απόλυτη σοβαρότητα και της λέω:
Βρήκες τίποτα;
ΑΛΛΑ
δεν με έχει πάρει χαμπάρι, εμένα το αθόρυβο υπερκομμάντο
που πλησιάζω αθόρυβα προς το γραφείο της, όπως το καταλαβαίνει σηκώνει το κεφάλι ημι-ένοχα, την κοιτάζω με απόλυτη σοβαρότητα και της λέω:Βρήκες τίποτα;
Μη γελας ρε το' χεις το μωρο.!!!!!! Μη μασας !!!!
Ασε που με μερικες ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΧΑΛΙΝΟΤΟΥ ΣΕΞ + ΒΙΑΣ θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα
8α τσιτωσει το δερμα.... θα γινει του κουτιου ... κ αν παλι λεμε ΑΝ δεν ειναι σιγουρο δλδ , σου μεινει στα χερια παλι του κουτιου θα ειναι
και αν τη βγαλει καθαρη τοτε θα παιξει κ στην ταινια να κανει την Batwoman
Ασε που με μερικες ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΧΑΛΙΝΟΤΟΥ ΣΕΞ + ΒΙΑΣ θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα
8α τσιτωσει το δερμα.... θα γινει του κουτιου ... κ αν παλι λεμε ΑΝ δεν ειναι σιγουρο δλδ , σου μεινει στα χερια παλι του κουτιου θα ειναι

και αν τη βγαλει καθαρη τοτε θα παιξει κ στην ταινια να κανει την Batwoman
και αν σκάσει καμια σιλικόνη από το πολύ σεξ + βια και πνιγεί όλη η Αθήνα!!!! Ε όχι να έχω εγώ το κρίμα στο λαιμό μου!!!!! Για αυτό θα φωνάξω να με βοηθήσει το υπερκομάντο!!!!!!!!
Αντώνη?!!! Ε Αντώνη που είσαι θέλω να κρατάς τα γκέμια στην Ντόλυ (που μεταξύ μας στο χαμόγελο μοιάζει λίγο στο ψοφαλογο του Λουκ)?!!!
Αντώνη?!!! Ε Αντώνη που είσαι θέλω να κρατάς τα γκέμια στην Ντόλυ (που μεταξύ μας στο χαμόγελο μοιάζει λίγο στο ψοφαλογο του Λουκ)?!!!
Originally Posted by lalakis2000,Feb 25 2010, 05:15 AM
Θα γραφα κι άλλα αλλά επειδή μας διαβάζει και η Ελένη δε θέλω να σχηματίσει κακή εικόνα για μένα

Originally Posted by tkal_s2k,Feb 25 2010, 05:17 AM
Σε εχω φτιαξει στο τοπικ της εσενα, ετσι για να μαθει τι γκεσταμποτυρρανοχουντικος εισαι!!!!! Καταλαβες φιλε μουυυυ?????
Το πιασα το υπονοούμενοοοοοοοοοοοο