ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Action,Jul 18 2009, 02:20 AM
...Με δουλευουν?
Δεν νομιζω.Με τοσο χοντρα πραγματα σταματαει να θεωρειται δουλεμα.
Συν επειδη απ'οτι φαινεται διαβαζει τι γραφουμε συτη τη στιγμη,μου εστειλε κ αλλο που γραφει δυο χαρακτηριστικα πραγματα για αποκρυφα σημεια σου ωστε να καταλαβω οτι δεν μου κανιε πλακα.Μονο μη ζητησεις να τα αναφερω γιατι ντρεπομαι αφανταστα με συτα που γραφει.Μονο απο κοντα υπαρχει μια περιπτωση να στα μεταφερω για να δεις κ αν λεει αληθεια.Αλλα επειδη γνωριζει οτι εγω εχω την δυνατοτητα να στα μεταφερω κ αρα να καταλαβουμε αν λεει αληθεια,κ αρα αν μου κανουν πλακα,δεν νομιζω να λεει ψεμματα.
Δεν νομιζω.Με τοσο χοντρα πραγματα σταματαει να θεωρειται δουλεμα.
Συν επειδη απ'οτι φαινεται διαβαζει τι γραφουμε συτη τη στιγμη,μου εστειλε κ αλλο που γραφει δυο χαρακτηριστικα πραγματα για αποκρυφα σημεια σου ωστε να καταλαβω οτι δεν μου κανιε πλακα.Μονο μη ζητησεις να τα αναφερω γιατι ντρεπομαι αφανταστα με συτα που γραφει.Μονο απο κοντα υπαρχει μια περιπτωση να στα μεταφερω για να δεις κ αν λεει αληθεια.Αλλα επειδη γνωριζει οτι εγω εχω την δυνατοτητα να στα μεταφερω κ αρα να καταλαβουμε αν λεει αληθεια,κ αρα αν μου κανουν πλακα,δεν νομιζω να λεει ψεμματα.
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Μπορεις να μου τα στειλεις με pm στο mail μου....
Αλλιως θα πρεπει να περιμενεις γλυκια μαυ.
..Το σκεφτηκα πριν απο σενα για pm,αλλα πριν ερθω στην απιστευτα δυσκολη θεση να σου γραψω για αυτα,κ επειδη δε γουσταρω να μπω στο τρυπακι που παει να με βαλει αυτη,θελω να προσπαθησω να μαθω καποια πραγματα απο μονη μου.Οχι ακριβως μονη μου,γιατι εγω δεν εχω κ τοσες γνωσεις πανω στους υπολογιστες....
Κ Α Ι Δ Ε Ν Ε Ι Μ Α Ι Ο Θ Α Ν Α Σ Η Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ Α Ι Δ Ε Ν Ε Ι Μ Α Ι Ο Θ Α Ν Α Σ Η Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτες που ειναι περασμενες στον υπολογιστη ειναι χαλια.Εχω κατι καλες αλλα οχι σε καποιο κινητο ή καμερα.Σε χαρτινη φωτο , κ θα πρεπει να την σκαναρω κ βαριεμαι αυτη τη διαδικασια.Υπομονη πιστευω πως σε καποια απο τις επομενες συναντησεις θα καταφερω να ερθω κ ας ειμαι με το ααουδι...
...Δεν ξερω αν προκειται για χαβαλε...
Αν εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καποια που μπορει να ειναι κολλημενη μαζι σου κ να στο κρυβει...Υπαρχουν πολλες τετοιες τρελλες γκομενες παντως...
...Κ οσο με λες μωρο μου,να ξερεις πως αντιστοιχει με ενα κατεβατο βρισιες απο την αλλη.
Καποια στιγμη θα βαρεθει...ή θα σου την πεσει ασχημα...Ή μηπως σε 'μενα?
Θα δειξει.
Αν εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καποια που μπορει να ειναι κολλημενη μαζι σου κ να στο κρυβει...Υπαρχουν πολλες τετοιες τρελλες γκομενες παντως...
...Κ οσο με λες μωρο μου,να ξερεις πως αντιστοιχει με ενα κατεβατο βρισιες απο την αλλη.
Καποια στιγμη θα βαρεθει...ή θα σου την πεσει ασχημα...Ή μηπως σε 'μενα?
Θα δειξει.
Originally Posted by package,Jul 18 2009, 04:03 PM
Όχι μη φεύγεις. Πως θα ζήσω τώρα? Που θα ξεράσω αυτά που έφαγα.
Επειδή έχω φίλο με γνώσεις στους υπολογιστές, μπήκαμε στον υπολογιστή του Action και πήραμε φωτογραφίες.

Επειδή έχω φίλο με γνώσεις στους υπολογιστές, μπήκαμε στον υπολογιστή του Action και πήραμε φωτογραφίες.