ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ismenemx5,Dec 18 2007, 05:07 PM
...Που είναι τα μπλουζάκια μου ? ΟΕΟ???

Βλέπω μαζεύτηκε πολύς κόσμος.
Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι ο άρχοντας του off topic (άρα και αυτού εδώ του topic) είναι in-da-forum και σας παρακολουθεί.
Όχι για πολύ βέβαια, γιατί σε λίγο θα είναι έτοιμη η σουπίτσα μου.
Μερικές σκέψεις από τη χτεσινή συνάντηση στην οποία όσοι ήρθαν είχαν την τιμή να με συναντήσουν (τυχεροί):
-Τα κρύα σφίξανε. Τα χίονια πέσανε. Χειμώνας-κρύο καιρός για τρίο.
-Ο Τάσος αρχίζει να στρώνει σιγά σιγά.
-Ο Uma einai ανυπόμονος και δε με περίμενε να με πάρει από το χεράκι να μου πάμε εκεί στα Βόρεια Προάστεια, άργησα να φτάσω σπίτι, το fondu κρύωσε και δεν τρωγότανε, τελικά την πλήρωσε η καμαριέρα.
-Η έξοδος του ΣΕΦ προς Εθνική ΔΕΝ είναι αυτή που πήρα.
-Το Φάληρο δεν είναι μακριά από το ΣΕΦ.
-Το Φάληρο δεν είναι (πολύ) μακριά από τα Βόρεια Προάστεια (το λέω ξανά μπας και ζηλέψετε).
-Τα ελληνικά κρασιά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Γαλλικά.
-Μετά το ταξίδι μου στο Παρίσι (επίσης να σκάσετε από τη ζήλεια σας), δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις ελληνίδες...
Αυτά.
Για την ώρα.
Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι ο άρχοντας του off topic (άρα και αυτού εδώ του topic) είναι in-da-forum και σας παρακολουθεί.
Όχι για πολύ βέβαια, γιατί σε λίγο θα είναι έτοιμη η σουπίτσα μου.
Μερικές σκέψεις από τη χτεσινή συνάντηση στην οποία όσοι ήρθαν είχαν την τιμή να με συναντήσουν (τυχεροί):
-Τα κρύα σφίξανε. Τα χίονια πέσανε. Χειμώνας-κρύο καιρός για τρίο.
-Ο Τάσος αρχίζει να στρώνει σιγά σιγά.
-Ο Uma einai ανυπόμονος και δε με περίμενε να με πάρει από το χεράκι να μου πάμε εκεί στα Βόρεια Προάστεια, άργησα να φτάσω σπίτι, το fondu κρύωσε και δεν τρωγότανε, τελικά την πλήρωσε η καμαριέρα.
-Η έξοδος του ΣΕΦ προς Εθνική ΔΕΝ είναι αυτή που πήρα.
-Το Φάληρο δεν είναι μακριά από το ΣΕΦ.
-Το Φάληρο δεν είναι (πολύ) μακριά από τα Βόρεια Προάστεια (το λέω ξανά μπας και ζηλέψετε).
-Τα ελληνικά κρασιά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Γαλλικά.
-Μετά το ταξίδι μου στο Παρίσι (επίσης να σκάσετε από τη ζήλεια σας), δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις ελληνίδες...
Αυτά.
Για την ώρα.
Originally Posted by lalakis2000,Dec 18 2007, 05:48 PM
Ποτε μου πηρες τον Τιτλο εσυ?
Originally Posted by lalakis2000,Dec 18 2007, 06:10 PM
Άρχοντας του off-topic είπα, όχι ο μεγάλος Μου-νίντζα (γνωστός υπερ-ήρωας, άψογος στον χειρισμό του που-τσ@κι).
I wont tell Mum! Σσσσςςς!
Originally Posted by lalakis2000,Dec 18 2007, 08:10 AM
Άρχοντας του off-topic είπα, όχι ο μεγάλος Μου-νίντζα (γνωστός υπερ-ήρωας, άψογος στον χειρισμό του που-τσ@κι).
...τέλος ! (όχι κυκλοφορίας)