ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Αυτό πάει σ΄εμένα.....
Μάριε μου άρεσε πολύ η αμφίεση σου εχθές αλλά δε μου άρεσε ο τρόπος που εκφραζόσουν στο τραπέζι. Τι πράγματα είναι αυτά? Όλο βρισιές, όλο για γυναίκες, όλο για ύποπτα μαγαζιά....
Δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται ότι σε κάποιους δεν είσαι αρεστός πια?
Θέλεις και άλλη τετραετία!!!!
Μάριε μου άρεσε πολύ η αμφίεση σου εχθές αλλά δε μου άρεσε ο τρόπος που εκφραζόσουν στο τραπέζι. Τι πράγματα είναι αυτά? Όλο βρισιές, όλο για γυναίκες, όλο για ύποπτα μαγαζιά....
Δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται ότι σε κάποιους δεν είσαι αρεστός πια?Θέλεις και άλλη τετραετία!!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παλι καλα που ειχα χθες το μπετονιερη (βλεπε Taseas) διπλα μου και εδινε το καλο παραδειγμα σε ολο το κοσμο ριχνοντας ΣΠΑΜΣ παντου. Να δω για ποσο αλλο θα μας ανεχονται τα στεκια μας.
Αλητεία..........
Μάνο & ener σας έχω καλά νέα, αγοράζω σπίτι στη Βάρκιζα και θα είμαι δίπλα στο Do it.
Και άμα αλλάξουμε ξανά τόπο συνάντησης και το κάνουμε π.χ. Σούνιο που βολεύει τον πιο πολύ κόσμο, δεν είναι θέμα, θα φτιάξω ένα εξοχικό εκεί.
Σας αγαπώ, φιλάκια.
Μάνο & ener σας έχω καλά νέα, αγοράζω σπίτι στη Βάρκιζα και θα είμαι δίπλα στο Do it.
Και άμα αλλάξουμε ξανά τόπο συνάντησης και το κάνουμε π.χ. Σούνιο που βολεύει τον πιο πολύ κόσμο, δεν είναι θέμα, θα φτιάξω ένα εξοχικό εκεί.
Σας αγαπώ, φιλάκια.
Originally Posted by lalakis2000,Sep 20 2007, 03:24 AM
Αλητεία..........
Σας αγαπώ, φιλάκια.
Σας αγαπώ, φιλάκια.
Κανόνισε ΣΚ για καφέ οπωσδήποτε. Θα γελάσεις πολύ σου λέω.