ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Σήμερα στην Κηφισιά:
6 Ευρώ για μιά σοκολάτα (ρόφημα)
9 Ευρώ για Parking
..και η υπεύθυνη ενός καταστήματος (Ralph Lauren) αγνόησε επιδεικτικά (ακόμα μια φορά) την καλημέρα μου...
Ακρίβεια και αγένεια......δυστυχώς.
Ας είναι καλά οι κουτόφραγκοι .......
6 Ευρώ για μιά σοκολάτα (ρόφημα)
9 Ευρώ για Parking
..και η υπεύθυνη ενός καταστήματος (Ralph Lauren) αγνόησε επιδεικτικά (ακόμα μια φορά) την καλημέρα μου...
Ακρίβεια και αγένεια......δυστυχώς.
Ας είναι καλά οι κουτόφραγκοι .......
χαχαχαχαχα...ρε μ@λ@κ@ εχετε δει ποσο εχει στο Ζοναρς ο καφες
....?
6,5 ευρω
.....και εισαι μες στη φασαρια και τον πανικο...και παντου τρελες που συζητανε πως η μια ειναι πιο τρεντυ απο την αλλη...
αααα...και που εισαι φραπε δεν φτιαχνουν....
Α...και στο Κολωνακι την αλλη φορα μεσημερι μολις ειχαμε κατσει για καφε ειναι δυο τυπακια διπλα μου και παραγγειλαν ΣΑΜΠΑΝΙΑ ρε τις Αρχοντοπ@@στες
...
....?6,5 ευρω
.....και εισαι μες στη φασαρια και τον πανικο...και παντου τρελες που συζητανε πως η μια ειναι πιο τρεντυ απο την αλλη...αααα...και που εισαι φραπε δεν φτιαχνουν....
Α...και στο Κολωνακι την αλλη φορα μεσημερι μολις ειχαμε κατσει για καφε ειναι δυο τυπακια διπλα μου και παραγγειλαν ΣΑΜΠΑΝΙΑ ρε τις Αρχοντοπ@@στες
...
Originally Posted by devilos83,Jan 26 2008, 03:02 AM
χαχαχαχαχα...ρε μ@λ@κ@ εχετε δει ποσο εχει στο Ζοναρς ο καφες
....?
6,5 ευρω
.....και εισαι μες στη φασαρια και τον πανικο...και παντου τρελες που συζητανε πως η μια ειναι πιο τρεντυ απο την αλλη...
αααα...και που εισαι φραπε δεν φτιαχνουν....
...
....?6,5 ευρω
.....και εισαι μες στη φασαρια και τον πανικο...και παντου τρελες που συζητανε πως η μια ειναι πιο τρεντυ απο την αλλη...αααα...και που εισαι φραπε δεν φτιαχνουν....
...
Δέβιλε...μ έκανες και γέλασα με το arxontop#@$!Πάντως όσο πληρώνουμε... θα συντηρούμε τέτοιες καταστάσεις.
PS.
Gay είναι αυτός που έχει σπίτι στη Μύκονο, κότερο κλπ....
Παλιόπ#$%τα είναι ο μπατίρης Gay.
Αρχοντο$#%τα τι είναι ρε Γιωργάκη??????? (δεν το έχω ξανακούσει)