ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
- Ο Λαλάκης ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό... 
- Ο Τασέας δήλωσε χθες το βράδι ότι ξαναρχίζει να γραφει στο forum όπως παλιά....κακό αυτό....
- Ο Νικολάκης λέει ότι κουράζεται που σηκώνεται στις 11.00 και παει στο γυμναστήριο...μετα φαγητό και μετά υπνο...
- Ο Λευτέρης εχει παντα δευτερο μπουφάν και redbull....
- Ο Θανάσης με συμβούλεψε: Ποτέ ξύλο με Αλβανούς...
...βγάζουν μαχαίρι!!!!! 
- Εγώ την προηγούμενη φορά την είχα δει πιο όμορφη....
- Το περιπολικο, μόλις ειδε S στη σειρά, έβγαλε φλας και έκανε αναστροφή.....
- Στο Λαιμό πρώτη φορά δεν είχα που να αφησω το S....
και είδα ατομο να φοράει σαγιοναρα και βερμούδα λέγοντας οτι ηταν στην Ιχθυόσκαλα και πουλαγε ψάρια....
Μετά πώς να ξυπνήσω σήμερα καλα???????

- Ο Τασέας δήλωσε χθες το βράδι ότι ξαναρχίζει να γραφει στο forum όπως παλιά....κακό αυτό....
- Ο Νικολάκης λέει ότι κουράζεται που σηκώνεται στις 11.00 και παει στο γυμναστήριο...μετα φαγητό και μετά υπνο...
- Ο Λευτέρης εχει παντα δευτερο μπουφάν και redbull....
- Ο Θανάσης με συμβούλεψε: Ποτέ ξύλο με Αλβανούς...
...βγάζουν μαχαίρι!!!!! 
- Εγώ την προηγούμενη φορά την είχα δει πιο όμορφη....
- Το περιπολικο, μόλις ειδε S στη σειρά, έβγαλε φλας και έκανε αναστροφή.....

- Στο Λαιμό πρώτη φορά δεν είχα που να αφησω το S....
και είδα ατομο να φοράει σαγιοναρα και βερμούδα λέγοντας οτι ηταν στην Ιχθυόσκαλα και πουλαγε ψάρια....Μετά πώς να ξυπνήσω σήμερα καλα???????
Dino s,μπήκες στο forum του S2000 και μας λες π@π@ρι3$.
Ναι,εγώ γουστάρω το S γιατί σε ουσία οδήγησης είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από κάθε z4-350z.Και να ξέρεις είχα πολλά γρήγορα,εκτός από το s.
Αντι να κάνεις ανοίγματα με το γκάζι σαν φλοράκι,πάρ΄το και πήγαινε σε μια επαρχιακή διαδρομή και στρίψε μπας και καταλάβεις το νόημα.Αλλά καλύτερα μην το κάνεις,μην σε μαζεύουμε και έχω και τύψεις.
Και βέβαια,σαν παιδάκι που είσαι,σου είπαν 5 μ@λ@κ13$ για το s,και εσύ έβαλες να το πουλήσεις.
Και να ξέρεις,το s βγήκε 3 φορές στην Αγγλία το αμάξι με τους που ευχαριστημένους ιδιοκτήτες.
Υ.Γ. Τάσο,το είδες το χαρτάκι?
Ναι,εγώ γουστάρω το S γιατί σε ουσία οδήγησης είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από κάθε z4-350z.Και να ξέρεις είχα πολλά γρήγορα,εκτός από το s.
Αντι να κάνεις ανοίγματα με το γκάζι σαν φλοράκι,πάρ΄το και πήγαινε σε μια επαρχιακή διαδρομή και στρίψε μπας και καταλάβεις το νόημα.Αλλά καλύτερα μην το κάνεις,μην σε μαζεύουμε και έχω και τύψεις.
Και βέβαια,σαν παιδάκι που είσαι,σου είπαν 5 μ@λ@κ13$ για το s,και εσύ έβαλες να το πουλήσεις.
Και να ξέρεις,το s βγήκε 3 φορές στην Αγγλία το αμάξι με τους που ευχαριστημένους ιδιοκτήτες.
Υ.Γ. Τάσο,το είδες το χαρτάκι?
Το να σχολιάζουν κακος το s δεν με ενδιαφέρει,εγώ ξέρω τι κάνει και πως το κάνει.
Αλλά,να γράφει τέτοια πράγματα εδώ,είναι εκφυλισμός.
Πήγαινε σε ένα ΑΤ και πες ότι οι μπάτσοι είναι γουρούνια,έτσι ακούγετε.
Αλλά,να γράφει τέτοια πράγματα εδώ,είναι εκφυλισμός.
Πήγαινε σε ένα ΑΤ και πες ότι οι μπάτσοι είναι γουρούνια,έτσι ακούγετε.

Θεσσαλονικια κιολας (για το σχολιο του Kotsamba).