ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Taseas,Feb 26 2008, 03:53 AM
To thema paidia einai na pame kai ston idio mastora na mas kanei prosfora sta ergatika... 

Πολλούς χορευτές έχει το forum πλέον σε σημείο που προτείνω να ανοιχτεί σχετικό topic Μάριε....
Εκεί που θα μιλάει ο Τασέας για χταπόδια, θα γράφουμε και για φιγούρες και τεχνικές...
Αμέσως αμέσως μου έρχονται στο μυαλό τεσσερις...
Εκεί που θα μιλάει ο Τασέας για χταπόδια, θα γράφουμε και για φιγούρες και τεχνικές...
Αμέσως αμέσως μου έρχονται στο μυαλό τεσσερις...
Originally Posted by Taseas,Feb 26 2008, 02:27 AM
H Ismene na mas pei.
Originally Posted by Taseas,Feb 26 2008, 02:41 AM
Nomizw o Manos trwei ekei...
[QUOTE=leftis,Feb 26 2008, 10:34 AM]ΟΧΙ..αποκλειεται.. ΟΙΟΙ?Εμε ς?Δεν σε πιστευω!
Και μετα ανησυχει ο Miata Spy a.k.a. Ismene μηπως γινει ρεζιλι!Εγω που παω συνεχεια εκει τι να πω? Νομιζω θα μας κανουν Block/Delete απο εκει πολυ συντομα!
Jerrako φταίνε οι πλανήτες μου... ετσι ειναι αυτα!

Ο σερβιτόρος στο "Γευστικο", αφου κατάφερε και δεν του φυγε κανενα πιάτο στο κεφάλι του Λευτέρη μ αυτο που άκουσε, είναι σε καλό δρόμο... εγώ δεν είμαι όμως.
Ισμήνη, ο κάπνος απο τα λαστιχά μου έχει ωραία μυρωδιά?????? Είναι κάτι που δεν πρόκειται να μου συμβεί αντίστοιχα...κρίμα....

Ο σερβιτόρος στο "Γευστικο", αφου κατάφερε και δεν του φυγε κανενα πιάτο στο κεφάλι του Λευτέρη μ αυτο που άκουσε, είναι σε καλό δρόμο... εγώ δεν είμαι όμως.
Ισμήνη, ο κάπνος απο τα λαστιχά μου έχει ωραία μυρωδιά?????? Είναι κάτι που δεν πρόκειται να μου συμβεί αντίστοιχα...κρίμα....