ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Τι εγινε ρε παιδια, που ειστε ολοι???
Εχθες ειχε παρει φωτια το Forum - σκοτωνομασταν / βριζομασταν / μαστιγωνομασταν (το παρατραβηξα ε?)
Την κανατε απο σημερα για 4ημερο ε???
Μονο εγω δουλευω σημερα???
Θελω καποιον να με βρισει !!!
Εχθες ειχε παρει φωτια το Forum - σκοτωνομασταν / βριζομασταν / μαστιγωνομασταν (το παρατραβηξα ε?)
Την κανατε απο σημερα για 4ημερο ε???
Μονο εγω δουλευω σημερα???
Θελω καποιον να με βρισει !!!
Re paidia na kano mia erotisi pou isos na sas fanei asteia;;;;
(Den me apasxolei an thelete na tin kano i oxi, ego tha tin kano
)
Loipooooon....An, leme an, thelo na grapso kati asxeto (auto vevaia to kanei synithos o SuperManos
alla oloi exoume dikaoma stin asxetosyni
) me aformi ena post se kapoio allo topic, tote tha prepei na ertho edo kai na to grapso gia na min mamiso to topic;;;;
Kai an nai, tote pos tha to dei autos pou egrapse to post kai ego tou to sxoliazo;;;;
I mipos tha prepei na grafoume meta to post tou allou.....
"Mano exeis post sto topic ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ S2000";;;;;
(Den me apasxolei an thelete na tin kano i oxi, ego tha tin kano
)Loipooooon....An, leme an, thelo na grapso kati asxeto (auto vevaia to kanei synithos o SuperManos
alla oloi exoume dikaoma stin asxetosyni
) me aformi ena post se kapoio allo topic, tote tha prepei na ertho edo kai na to grapso gia na min mamiso to topic;;;;Kai an nai, tote pos tha to dei autos pou egrapse to post kai ego tou to sxoliazo;;;;
I mipos tha prepei na grafoume meta to post tou allou.....
"Mano exeis post sto topic ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ S2000";;;;;
synexeia apo allo topic (popo, kourastika apo ta peradothe sta topi, laxaniasa
)........apaaaatiiiii, psaxno ena kalo dikigoro na tous kano agogi kai na tous paro kai to magazi
Mano eisai diathesimos;
Posa thes;
)........apaaaatiiiii, psaxno ena kalo dikigoro na tous kano agogi kai na tous paro kai to magazi
Mano eisai diathesimos;
Posa thes;
@MANOS:Αγορίνα μου τις προάλλες που δίναμε ρεσιτάλ δεν ήσουνα να μας θαυμάσεις.
Βέβαια, χτες ήταν η σειρά σου να κάνεις τον Terminator, μπήκα δυό τρεις φορές, είδα ότι γινόταν πανικός, τι να πω τώρα, λέω, χειρότερα θα τα κάνω, άσε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Καλό είναι να γίνεται κανας πανικός που και που για να μπαίνουν μερικά πράγματα στη θέση τους, αλλά χαίρομαι που είναι λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα σήμερα. Προτιμώ να συμμετέχω καμιά πλακίτσα που και που από το να ξεκατινιαζόμαστε συνεχώς.
Άντε να κατέβει και ο Τασούλης να πάμε για κανα καφεδάκι.
Α!, μην το ξεχάσω, χρόνια πολλά για προχτές
(η γιορτή κρατάει 40 μέρες).
Περιμένω το δώρο μου δεν τη γλιτώνεις.
Βέβαια, χτες ήταν η σειρά σου να κάνεις τον Terminator, μπήκα δυό τρεις φορές, είδα ότι γινόταν πανικός, τι να πω τώρα, λέω, χειρότερα θα τα κάνω, άσε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Καλό είναι να γίνεται κανας πανικός που και που για να μπαίνουν μερικά πράγματα στη θέση τους, αλλά χαίρομαι που είναι λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα σήμερα. Προτιμώ να συμμετέχω καμιά πλακίτσα που και που από το να ξεκατινιαζόμαστε συνεχώς.
Άντε να κατέβει και ο Τασούλης να πάμε για κανα καφεδάκι.
Α!, μην το ξεχάσω, χρόνια πολλά για προχτές
(η γιορτή κρατάει 40 μέρες).Περιμένω το δώρο μου δεν τη γλιτώνεις.
Άσε ρε Eddiex γιατί σκέφτομαι να πουλήσω το Saki μου, μου το παίρνουν 31.000, για να πάρω ένα πιο παλιό S (το ίδιο χρώμα όμως) που το βρήκα ευκαιρία 45.000, να βγάλω και ένα κέρδος βρε αδερφέ...
Αυτές είναι ευκαιρίες φίλε μου...
Αυτές είναι ευκαιρίες φίλε μου...