ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Θα συμφωνήσω σε αυτό με τη δίαιτα, χτες πήγα παραλία και με το που έμεινα με το μαγιό τα παιδάκια τρέχανε στη μαμά τους.
Περιττό να πω ότι όταν έψαξα για ψήγματα επιβεβαίωσης στη συνοδό μου εισέπραξα ένα
και μετά ένα
.
Περιττό να πω ότι όταν έψαξα για ψήγματα επιβεβαίωσης στη συνοδό μου εισέπραξα ένα
και μετά ένα
Θα σας πώ κι εγώ τον πόνο μου.
Έχει έρθει ένα καλό(προς τέλειο) μωρό 25χρονο στη δουλειά
και δε μπορώ να δουλέψω. Έχω ανησυχίες απο τη μέρα που ήρθε.
Το ξέρω, φαίνομαι λίγο λιγούρης αλα αλλό είναι να το βλέπεις
έξω σε κάποιο κλαμπάκι και άλλο ενω εργάζεσαι.
Το κακό στη περίπτωση είναι οτι δε μπορώ να κάνω κάτι
γιατί είναι κόρη του Boss ο οποίος δεν είναι και το καλύτερο παιδί.
Ασε και δε θέλω να φύγω απο τη δουλειά μου διότι πήρα και καλή αυξηση τώρα.
eddiex θα έρθεις να του κάνει κανα κόλπο ως καλός NINJA για να έχω πεδίο ελέυθερο;
έχω στο Desktop μια φωτογραφία με τα S άκια παρκαρησμένα
απο την εκδρομή στο Ξυλόκαστρο. Είδε τα θυρία σε παράταξη και της άρεσε.
Μία απο τις λίγες που κατάλαβε τι αυτοκίνητο είναι απο μακριά.
Αλα τι να της πω και γώ ο φτωχός πλιν τίμιος με το S, αυτή οδηγούσε του πατέρα της ένα μαύρο SL 500 AMG.
ΑΑΑααααχ, βάσανα που 'χει ζωή.
Έχει έρθει ένα καλό(προς τέλειο) μωρό 25χρονο στη δουλειά
και δε μπορώ να δουλέψω. Έχω ανησυχίες απο τη μέρα που ήρθε.
Το ξέρω, φαίνομαι λίγο λιγούρης αλα αλλό είναι να το βλέπεις
έξω σε κάποιο κλαμπάκι και άλλο ενω εργάζεσαι.
Το κακό στη περίπτωση είναι οτι δε μπορώ να κάνω κάτι
γιατί είναι κόρη του Boss ο οποίος δεν είναι και το καλύτερο παιδί.
Ασε και δε θέλω να φύγω απο τη δουλειά μου διότι πήρα και καλή αυξηση τώρα.
eddiex θα έρθεις να του κάνει κανα κόλπο ως καλός NINJA για να έχω πεδίο ελέυθερο;
έχω στο Desktop μια φωτογραφία με τα S άκια παρκαρησμένα
απο την εκδρομή στο Ξυλόκαστρο. Είδε τα θυρία σε παράταξη και της άρεσε.
Μία απο τις λίγες που κατάλαβε τι αυτοκίνητο είναι απο μακριά.
Αλα τι να της πω και γώ ο φτωχός πλιν τίμιος με το S, αυτή οδηγούσε του πατέρα της ένα μαύρο SL 500 AMG.
ΑΑΑααααχ, βάσανα που 'χει ζωή.
Πες της να βάλετε κόντρα, άμα κερδίσεις να την .... και άμα χάσεις να κάτσεις να σε......
Έλα, δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, τα έχουμε πει αυτά...
Και στα .... μας η SLK, πες της να σου πάρει μία ..... να γουστάρει(ς).
Συγγνώμη για τα 'γαλλικά', βάλε μπιπ στο 'γουστάρει'.
Έλα, δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, τα έχουμε πει αυτά...
Και στα .... μας η SLK, πες της να σου πάρει μία ..... να γουστάρει(ς).
Συγγνώμη για τα 'γαλλικά', βάλε μπιπ στο 'γουστάρει'.
Και εγω ειμαι με τον Lalaki. Πες της Kiss my Ass που οδηγαει και Mercendes...
Απλα τις σιχενομαι!
Το S ειναι αλητια και γι αυτο γουσταρουμε. Αυτη πες της να παει στον Σκλαβενιτη με το SLK και ολα τα ηλεκτρονικα ΟΝ!
Black S2000 Rule!!!
Το S ειναι αλητια και γι αυτο γουσταρουμε. Αυτη πες της να παει στον Σκλαβενιτη με το SLK και ολα τα ηλεκτρονικα ΟΝ!
Black S2000 Rule!!!
Σπύρο, απ΄όλα όσα έγραψες κρατάω μόνο ότι είναι κόρη του αφεντικού και θα έχεις πρόβλημα με τη δουλειά σου κάποια στιγμή αν τα πράγματα στραβώσουν.
Και πάλι βέβαια υπάρχει ο τρόπος αλλά είναι ρίσκο.... και μεγάλο οπότε μάλλον το ξεχνάς για μένα.
Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς τους φίλους σου, ότι είμαι πάντα δίπλα σου και σε στηρίζω, ότι μου χρωστάς πολλά και φυσικά ότι θα έκανες τα πάντα για να μ' ευχαριστήσεις!!!! Θέλεις να κανονίσουμε να τη γνωρίσω και να της μιλήσω για μένα?? εεεε...για σένα ήθελα να πώ?
Να δεις τι φίλος είμαι!!!!!!
Και πάλι βέβαια υπάρχει ο τρόπος αλλά είναι ρίσκο.... και μεγάλο οπότε μάλλον το ξεχνάς για μένα.
Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς τους φίλους σου, ότι είμαι πάντα δίπλα σου και σε στηρίζω, ότι μου χρωστάς πολλά και φυσικά ότι θα έκανες τα πάντα για να μ' ευχαριστήσεις!!!! Θέλεις να κανονίσουμε να τη γνωρίσω και να της μιλήσω για μένα?? εεεε...για σένα ήθελα να πώ?
[QUOTE=MANOS,May 8 2007, 03:55 AM]Σπύρο, απ΄όλα όσα έγραψες κρατάω μόνο ότι είναι κόρη του αφεντικού και θα έχεις πρόβλημα με τη δουλειά σου κάποια στιγμή αν τα πράγματα στραβώσουν.