ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by dims2k,Apr 28 2007, 03:07 AM
etheathi asimi s2000 gnwstou dikigorou exthes to vrady se paraliako kentro(mpouzoukleri!) poio gomenaki na diaskedaze arage? i mipws itan gia douleia o anthrwpos?
Λάθος, λάθος δεν ήμουν εγώ αγαπημένε μου Δημήτρη
Δε συνηθίζω να συχνάζω σε τέτοια μέρη εγώ
http://www.addictinggames.com/dragracerv3.html
Μιλαμε για γαμω τα παιχνιδακια, εχει και S2000 και οτι γουσταρεις και τα φτιαχνεις κ τετοια! Δοκιμαστε παιδια, Γ@μαει!!!
Μιλαμε για γαμω τα παιχνιδακια, εχει και S2000 και οτι γουσταρεις και τα φτιαχνεις κ τετοια! Δοκιμαστε παιδια, Γ@μαει!!!
Μερικές σκόρπιες σκέψεις μου:
Πρέπει να πάω να κουρευτώ...
Πρέπει να αδυνατίσω....
Προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να μην τολμήσουν να πάνε για μπάνιο σε γνωστές in παραλίες.... κινδυνεύουν από εγκεφαλικά...
Να απαγορευτεί να βάζουν λάδι οι γυναίκες στο σώμα τους στην παραλία....είναι σα να βλέπεις τσόντα live!
Η κουκούλα του S πρέπει είναι πάντα κάτω.....
Θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι, το αποφάσισα......
Όσοι έχουν S είναι φίλοι μας και είναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!
Πρέπει να πάω να κουρευτώ...
Πρέπει να αδυνατίσω....

Προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να μην τολμήσουν να πάνε για μπάνιο σε γνωστές in παραλίες.... κινδυνεύουν από εγκεφαλικά...
Να απαγορευτεί να βάζουν λάδι οι γυναίκες στο σώμα τους στην παραλία....είναι σα να βλέπεις τσόντα live!
Η κουκούλα του S πρέπει είναι πάντα κάτω.....

Θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι, το αποφάσισα......
Όσοι έχουν S είναι φίλοι μας και είναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!
Και μερικές δικές μου για να κάνουν παρέα με του φίλου μου του Mάνου:
Μπορώ να περιμένω λίγο καιρό ακόμα μέχρι να κουρευτώ...
Ξεκίνησα σήμερα δίαιτα...
Προτείνω να μην βλέπετε τις ειδήσεις του Star γιατί θα πάθετε τα ίδια σαν να πηγαίνατε στην παραλία (το τι θα πάθετε, διαβάστε τι έγραψε ο Μάνος
)
Να απαγορευτεί να βάζουν λάδι οι γυναίκες μόνες τους...να τους το βάζουμε εμείς
Η κουκούλα του S πρέπει είναι πάντα κάτω..... smoking.gif
Θα ανοίξω στριπτιζάδικο απέναντι από το μοναστήρι στο οποίο θα κλειστεί ο Μάνος
Δεν είναι όλοι όσοι έχουν S φίλοι μας και γαμώ τα παιδιά....υπάρχουν και οι μ@λ@κες
Μπορώ να περιμένω λίγο καιρό ακόμα μέχρι να κουρευτώ...
Ξεκίνησα σήμερα δίαιτα...
Προτείνω να μην βλέπετε τις ειδήσεις του Star γιατί θα πάθετε τα ίδια σαν να πηγαίνατε στην παραλία (το τι θα πάθετε, διαβάστε τι έγραψε ο Μάνος
)Να απαγορευτεί να βάζουν λάδι οι γυναίκες μόνες τους...να τους το βάζουμε εμείς
Η κουκούλα του S πρέπει είναι πάντα κάτω..... smoking.gif
Θα ανοίξω στριπτιζάδικο απέναντι από το μοναστήρι στο οποίο θα κλειστεί ο Μάνος
Δεν είναι όλοι όσοι έχουν S φίλοι μας και γαμώ τα παιδιά....υπάρχουν και οι μ@λ@κες