ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Χθεσινη Βραδια:
- Ο Λακης ειναι απλα φοβερος με πολυ γελιο
- Η Euro"ΒΥ"sion ειναι γεματη σουργελα
- Η Ολγα ειναι απλα τελεια και την παντρευομαι
- Η Σασα οδηγει Hummer
... Μετα με πηρε ο υπνος.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
- Ο Λακης ειναι απλα φοβερος με πολυ γελιο
- Η Euro"ΒΥ"sion ειναι γεματη σουργελα

- Η Ολγα ειναι απλα τελεια και την παντρευομαι
- Η Σασα οδηγει Hummer
... Μετα με πηρε ο υπνος.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
Σήμερα δεν είμαι καλά ψυχολογικά.
Αυτό όμως που φοβάμαι είναι κατά πόσο το παραπάνω γεγονός θα επηρεάσει την απόδοση του vtec στο κρίσιμο (για την κοινωνία ολόκληρη θα τολμούσα να πω) διάστημα από 9-9,5 χιλιάδες στροφές ανά λεπτό, όπου πραγματικά τρελαίνεται το μοτέρ, λίγο πριν αρχίσει να φτύνει μπιέλες, βαλβίδες και λοιπά εντόσθια.
Μένει να δούμε. Αναμένω το επόμενω group therapy στο Βασιλόπουλο, καθώς το προηγούμενο ήταν ιδιαίτερα ευεργετικό, παρόλο που ο ρόλος μου περιορίστηκε στο να μετρήσω το αμάξι μου απέναντι στου Χρήστου.
αραμένω το πιο γρήγορο μαμά S στο οικοδομικό τετράγωνο που μένω (μεγάλη επιτυχία) αλλά δε θα βάλω στην υπογραφή μου ένα κυπελάκι Lucky Cup της ΕΒΓΑ που έχω στην κατάψυξη γιατί θα λιώσει και μετά ποιος θα τα μαζέψει;
Ε, ποιος;
(Μαμάαααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα αααααααααααα)
Αυτό όμως που φοβάμαι είναι κατά πόσο το παραπάνω γεγονός θα επηρεάσει την απόδοση του vtec στο κρίσιμο (για την κοινωνία ολόκληρη θα τολμούσα να πω) διάστημα από 9-9,5 χιλιάδες στροφές ανά λεπτό, όπου πραγματικά τρελαίνεται το μοτέρ, λίγο πριν αρχίσει να φτύνει μπιέλες, βαλβίδες και λοιπά εντόσθια.
Μένει να δούμε. Αναμένω το επόμενω group therapy στο Βασιλόπουλο, καθώς το προηγούμενο ήταν ιδιαίτερα ευεργετικό, παρόλο που ο ρόλος μου περιορίστηκε στο να μετρήσω το αμάξι μου απέναντι στου Χρήστου.
αραμένω το πιο γρήγορο μαμά S στο οικοδομικό τετράγωνο που μένω (μεγάλη επιτυχία) αλλά δε θα βάλω στην υπογραφή μου ένα κυπελάκι Lucky Cup της ΕΒΓΑ που έχω στην κατάψυξη γιατί θα λιώσει και μετά ποιος θα τα μαζέψει;
Ε, ποιος;
(Μαμάαααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα αααααααααααα)
Ναι για την Μπαστα εννοω αλλα η διαφορα μαλλον με την ξαδερφη σου θα ειναι οτι η ξαδερφη σου μαλλον το πληρωσε ενω η Μπαστα ΟΧΙ...
Ατιμη κοινωνια... βγαζεις τα ρουχαλακια σου, πιανεις μια κιθαρα, λες και ενα τραγουδακι και ας εισαι αφωνος και ΤΣΟΥΠ - Οδηγας Hummer... Αν το κανω και εγω θα πετυχει λετε?
Ατιμη κοινωνια... βγαζεις τα ρουχαλακια σου, πιανεις μια κιθαρα, λες και ενα τραγουδακι και ας εισαι αφωνος και ΤΣΟΥΠ - Οδηγας Hummer... Αν το κανω και εγω θα πετυχει λετε?
Originally Posted by Dorikin,May 21 2008, 01:06 PM
me mia episkepsh ston foustano kati mporei na kaneis k esy mexri na se paroun xampari!