ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Meeting στο Big Apple στις 16:00...
Τώρα που νιώθεις δυνατός εσύ Λαλάκη έχει περάσει η μπόρα. Θέλεις και να πεις τη γνώμη σου ρεμπεσκέ
Δε σ΄ακούω να λες τίποτα όμως που φεύγω για τα ξένα. Είσαι φίλος εσύ? Ο θανάσης είναι φίλος που κάνει και ψυχικά.
Θανάση, να πας σε αμορτισερόμετρο για τις δεξιές μπουκάλες....
Παρακαλώ delete στο post του Λαλάκη.
Τώρα που νιώθεις δυνατός εσύ Λαλάκη έχει περάσει η μπόρα. Θέλεις και να πεις τη γνώμη σου ρεμπεσκέ
Δε σ΄ακούω να λες τίποτα όμως που φεύγω για τα ξένα. Είσαι φίλος εσύ? Ο θανάσης είναι φίλος που κάνει και ψυχικά. Θανάση, να πας σε αμορτισερόμετρο για τις δεξιές μπουκάλες....
Παρακαλώ delete στο post του Λαλάκη.
Μάνο έχεις αρχίσει και χάνεις το χιούμορ σου, λογικό με όλα αυτά που σου συμβαίνουν. Νομίζω ότι στη Γερμανία θα βρεις το δρόμο σου (μπορεί και καμιά Γερμανίδα με μεγάλα βυζά να σου απαλύνει τον πόνο που νιώθεις).
Για τον Τασέα-ο,τι-πιπίνι-κινείται-πυροβολείται δεν έχω κάτι να πω, μαθαίνω για την πρόοδό του και δεν ανησυχώ. Τάσο γερά, αλλά όχι λαίμαργα, πρώτα καταπίνουμε τη μπουκιά και μετά πάμε για την επόμενη.
Έχω ξενερώσει αρκετά και νομίζω ότι φαίνεται. Θανάση κάνε κάτι. Πάμε να γραφτούμε στο φόρουμ 'Πλέξιμο και σταυροβελονιά';
Για τον Τασέα-ο,τι-πιπίνι-κινείται-πυροβολείται δεν έχω κάτι να πω, μαθαίνω για την πρόοδό του και δεν ανησυχώ. Τάσο γερά, αλλά όχι λαίμαργα, πρώτα καταπίνουμε τη μπουκιά και μετά πάμε για την επόμενη.
Έχω ξενερώσει αρκετά και νομίζω ότι φαίνεται. Θανάση κάνε κάτι. Πάμε να γραφτούμε στο φόρουμ 'Πλέξιμο και σταυροβελονιά';
Xtes eixame synanthsh me ton kyrio Karamanlh kai shzhthsame gia ta teleutaia gegonota.
Mia apo tis apofaseis pou parthikan einai oti se auto to topic koumanto kanw EGW, gi auto respect my authorita! A kai terma pleon ta spam...
Mia apo tis apofaseis pou parthikan einai oti se auto to topic koumanto kanw EGW, gi auto respect my authorita! A kai terma pleon ta spam...
Α ρε Tomidi με τις φωτιες που αναψες στο BMW-MotorSport Club που εβαλες. Θιχτηκανε ολοι και συνεχιζουν με ειρωνια και κοροιδευουν. Εγω παντως τους την λεω ... ΧΕΧΕ, lol.gif