ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Dimitrisss,May 28 2008, 02:46 PM
Σιγα ρε Θεοδοση μην ψαχνουμε και γυναικες με ρασσα και μπουρκες για να φαμε.Μας δουλευεις?Οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα τουλαχιστον απο αισθητικης πλευρας
Εκτος αν εσενα σε αναβουν οι φουλ ντυμενες
Εκτος αν εσενα σε αναβουν οι φουλ ντυμενες
Λοιπον, τα τσουλακια που κυκλοφορουν με τον κ@λο και τα βυζι@ εξω νομιζοντας οτι ειναι κατι παντως απο μενα τρωνε ΑΚΥΡΟ. Το δηθεν δεν μου αρεσει και αν θελω να δω κ@λο θα δω τσοντα και ειμαι κομπλε. Αν θες κατι ευκολο πας σε ξενο ρεπερτοριο (προτιμουμε Αγγλιδες και Αμερικανες - the easy way
). Εδω πας Κολωνακι και Γλυφαδα και βλεπεις τα βληματα με την μυτη πανω και ειναι 16 και 17 χρονων... ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΕ!
Προτιμω κατι σε στυλ Τζειν!
Για αυτες μα την μυτη ψηλα με την αναλογη κακια εχει κατεβει και ψαχνονται
Οσο για τουριστριες κατι σε Σκανδιναβικο δερμα ειναι καλυτερα και πολυ μπροστα ειναι οι Τσεχες.
Θεοδοση γουστο ΜΗΔΕΝ 0
Οσο για τουριστριες κατι σε Σκανδιναβικο δερμα ειναι καλυτερα και πολυ μπροστα ειναι οι Τσεχες.
Θεοδοση γουστο ΜΗΔΕΝ 0
Originally Posted by eddiex,May 28 2008, 04:41 AM
Παιδια τα ρουχα βγαινουν ευκολα, ειδικα τωρα καλοκαιρακι, τι σας νοιαζει... Το θεμα δεν ειναι να δεις πολλα και να φας λιγα - αλλα να δεις λιγα και να φας καλα! 

@Μανος: Τα σορτσακια επιτρεπονται οτι υφασμα και να ειναι οποτε ναι, να ειδοποιησεις....
@ Dimitrisss: Παντα το καλοκαιρι φοραμε ενα νουμερο πιο μικρο για να γινονται οι καταλληλες απορροφήσεις....
Επισης, θα προτιμουνται παντα μπλουζακια αμανικα, οιουδηποτε χρωματος και κυριως χωρις σουτιεν απο μεσα
(με την προυποθεση βεβαια οτι αυτη δεν θα παιζει μπαλα με το στηθος της)- Ποδια και πλατη παντα εξω.
- Μαλλι προκα κατα προτιμηση.
- Βαψιμο ελαφρυ, απαλο και κυριως καλοκαιρινο
- Νυχια βαμμενα ΠΑΝΤΑ, μη δω τιποτα ξεβαμμενα και τρισαθλια...
- Διαφορετικο εσωρουχο πανω και κατω ή μονο κατω αλλα παντα μαυρο και μικρο...οσες εχετε αντισχοινα - βρακια να τα κρατησετε οταν πατε για camping..
- Κολαν + γοβα δεν θα πληρωνουν εισοδο και δωρεαν οσα ποτα πιουν
- Μη δω παπουτσι βραδινο χωρις τακουνι, αν ηθελα να βγω με αντρα θα το εκανα...
- Μη δω φουλαρια και φλοκατες στο λαιμο και πολλα μπιχλιμπιδια σε χερια και δεν ξερω κ εγω που αλλου...
- Μη δω αυτα τα τσουβαλια για πατατες που φορανε μερικες και δεν ξερεις τι κρυβεται απο κατω....
- ΜΗ ΔΩ ΤΡΙΧΕΣ και το τονιζω, ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....δεν μ ενδιαφερει τι θα κανουν.- Υποχρεωτικα αρωμα και αποσμητικο, καποια μου ειχε πει οτι δεν βαζει ποτε...
ΔΡΟΜΟ.....- Μη φερει μαζι της φιλη - μπαζο (κατι που το συνηθιζουν πολλες), θα περναει η ομορφη και η φιλη θα παιρνει κουπονι για αδυνατισμα και καλοπισμο
Θα επανελθω στο θεμα γιατι πρεπει να φυγω τωρα....
Originally Posted by Dimitrisss,May 28 2008, 03:00 PM
Προτιμω κατι σε στυλ Τζειν!
Θεοδοση γουστο ΜΗΔΕΝ 0
Θεοδοση γουστο ΜΗΔΕΝ 0

Ψαχνονται επειδη μενουν @γ@μητες και σιγα σιγα το παιρνουν χαμπαρι.... Ειναι και οι αναγκες στην μεση αδερφε.... Εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την Π.....α πια...
Οσο για τις Τσεχες, ναι, πολυ ομορφες, δεν λεω, αρκει να εχουν μαθει να ξυριζοντε σε μασχαλη και καπου αλλου (καταλαβαμε ολοι πιστευω). Αλλα οσο "ευκολες" ειναι οι Αγγλιδες και οι Αμερικανες δεν ειναι οι Τσεχες. Στο 2ο ποτο μπορεις καλλιστα να τελειωσεις την βραδια σου σε καποιο κτιριο με πολλα δωματια... εεε, πως λεγονται αυτα ειπαμε?
Γουστο 0 ΜΗΔΕΝ? Επειδη δεν μου αρεσεις... ?
Το γουστο μου αλλαζει με τις εποχες παντως... Το ξενο εχει πιο πολυ περαση τωρα!