ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by MANOS,May 28 2008, 05:04 AM
Αν ηταν βρε Eddie οσες βλεπουμε να τις π@δ@με κιολας θα ειμασταν super...
@Μανος: Τα σορτσακια επιτρεπονται οτι υφασμα και να ειναι οποτε ναι, να ειδοποιησεις....
@ Dimitrisss: Παντα το καλοκαιρι φοραμε ενα νουμερο πιο μικρο για να γινονται οι καταλληλες απορροφήσεις....
Επισης, θα προτιμουνται παντα μπλουζακια αμανικα, οιουδηποτε χρωματος και κυριως χωρις σουτιεν απο μεσα
(με την προυποθεση βεβαια οτι αυτη δεν θα παιζει μπαλα με το στηθος της)
- Ποδια και πλατη παντα εξω.
- Μαλλι προκα κατα προτιμηση.
- Βαψιμο ελαφρυ, απαλο και κυριως καλοκαιρινο
- Νυχια βαμμενα ΠΑΝΤΑ, μη δω τιποτα ξεβαμμενα και τρισαθλια...
- Διαφορετικο εσωρουχο πανω και κατω ή μονο κατω αλλα παντα μαυρο και μικρο...οσες εχετε αντισχοινα - βρακια να τα κρατησετε οταν πατε για camping..
- Κολαν + γοβα δεν θα πληρωνουν εισοδο και δωρεαν οσα ποτα πιουν
- Μη δω παπουτσι βραδινο χωρις τακουνι, αν ηθελα να βγω με αντρα θα το εκανα...
- Μη δω φουλαρια και φλοκατες στο λαιμο και πολλα μπιχλιμπιδια σε χερια και δεν ξερω κ εγω που αλλου...
- Μη δω αυτα τα τσουβαλια για πατατες που φορανε μερικες και δεν ξερεις τι κρυβεται απο κατω....
- ΜΗ ΔΩ ΤΡΙΧΕΣ και το τονιζω, ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....δεν μ ενδιαφερει τι θα κανουν.
- Υποχρεωτικα αρωμα και αποσμητικο, καποια μου ειχε πει οτι δεν βαζει ποτε...
ΔΡΟΜΟ.....
- Μη φερει μαζι της φιλη - μπαζο (κατι που το συνηθιζουν πολλες), θα περναει η ομορφη και η φιλη θα παιρνει κουπονι για αδυνατισμα και καλοπισμο
Θα επανελθω στο θεμα γιατι πρεπει να φυγω τωρα....
@Μανος: Τα σορτσακια επιτρεπονται οτι υφασμα και να ειναι οποτε ναι, να ειδοποιησεις....
@ Dimitrisss: Παντα το καλοκαιρι φοραμε ενα νουμερο πιο μικρο για να γινονται οι καταλληλες απορροφήσεις....
Επισης, θα προτιμουνται παντα μπλουζακια αμανικα, οιουδηποτε χρωματος και κυριως χωρις σουτιεν απο μεσα
(με την προυποθεση βεβαια οτι αυτη δεν θα παιζει μπαλα με το στηθος της)- Ποδια και πλατη παντα εξω.
- Μαλλι προκα κατα προτιμηση.
- Βαψιμο ελαφρυ, απαλο και κυριως καλοκαιρινο
- Νυχια βαμμενα ΠΑΝΤΑ, μη δω τιποτα ξεβαμμενα και τρισαθλια...
- Διαφορετικο εσωρουχο πανω και κατω ή μονο κατω αλλα παντα μαυρο και μικρο...οσες εχετε αντισχοινα - βρακια να τα κρατησετε οταν πατε για camping..
- Κολαν + γοβα δεν θα πληρωνουν εισοδο και δωρεαν οσα ποτα πιουν
- Μη δω παπουτσι βραδινο χωρις τακουνι, αν ηθελα να βγω με αντρα θα το εκανα...
- Μη δω φουλαρια και φλοκατες στο λαιμο και πολλα μπιχλιμπιδια σε χερια και δεν ξερω κ εγω που αλλου...
- Μη δω αυτα τα τσουβαλια για πατατες που φορανε μερικες και δεν ξερεις τι κρυβεται απο κατω....
- ΜΗ ΔΩ ΤΡΙΧΕΣ και το τονιζω, ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....δεν μ ενδιαφερει τι θα κανουν.- Υποχρεωτικα αρωμα και αποσμητικο, καποια μου ειχε πει οτι δεν βαζει ποτε...
ΔΡΟΜΟ.....- Μη φερει μαζι της φιλη - μπαζο (κατι που το συνηθιζουν πολλες), θα περναει η ομορφη και η φιλη θα παιρνει κουπονι για αδυνατισμα και καλοπισμο
Θα επανελθω στο θεμα γιατι πρεπει να φυγω τωρα....

exw liwsei sto gelio.....
paizei na paratireis perissoteres leptomereies kai apo tis kopeles...