ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
@ Gmak
Re file epeidh eimai kainourgios sto internet pou exoume edw sto Ellada. Evala syndesh conn-x exw anoi3ei kai ta ports sto router alla pali den katevazei me oso prepei (px. se torrent me 800 seeders katevaze me 30mbps). 3ereis an yparxei kapoia allh rythmish? HELP!
EDIT: Akyro, to provlima diorthwthike mono tou...
Re file epeidh eimai kainourgios sto internet pou exoume edw sto Ellada. Evala syndesh conn-x exw anoi3ei kai ta ports sto router alla pali den katevazei me oso prepei (px. se torrent me 800 seeders katevaze me 30mbps). 3ereis an yparxei kapoia allh rythmish? HELP!
EDIT: Akyro, to provlima diorthwthike mono tou...
Φίλε Τάσο χαίρομαι που διορθώθηκε το πρόβλημα.
Καλά Downloading λοιπόν και αν βρείς τίποτα καλό περιμένω ενημέρωση.
Πάντως αν θές γνώμες για το τι να κατεβάσεις και τι όχι (για να μην τρώς άσκοπο χρόνο) ρώτα να σου πω καθότι παρακολουθώ οτιδήποτε παίζει.
Για παράδειγμα μπορώ να σου προτείνω ως πολύ καλή ταινία (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα που δεν ξέρω αν συμβαδίζουν με τα δικά σου
) την
http://www.shootermovie.com/
και σαν πατάτα την
http://thereapingmovie.warnerbros.com/
Τις είδα και τις δύο (όπως και πάρα πολλές άλλες)
Αν λοιπόν έχεις κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα και μπορώ να βοηθήσω θα είναι χαρά μου
PS Ελπίζω πάντως να σου βγεί καλό το conn-x αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
Καλά Downloading λοιπόν και αν βρείς τίποτα καλό περιμένω ενημέρωση.
Πάντως αν θές γνώμες για το τι να κατεβάσεις και τι όχι (για να μην τρώς άσκοπο χρόνο) ρώτα να σου πω καθότι παρακολουθώ οτιδήποτε παίζει.
Για παράδειγμα μπορώ να σου προτείνω ως πολύ καλή ταινία (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα που δεν ξέρω αν συμβαδίζουν με τα δικά σου
) την http://www.shootermovie.com/
και σαν πατάτα την
http://thereapingmovie.warnerbros.com/
Τις είδα και τις δύο (όπως και πάρα πολλές άλλες)
Αν λοιπόν έχεις κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα και μπορώ να βοηθήσω θα είναι χαρά μου
PS Ελπίζω πάντως να σου βγεί καλό το conn-x αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
To shooter kalo fainetai kai einai oraios typos o prwtagwnisths kai o skinotheths eixe kanei kai to training day pou mou arese poly. To the reaping as to dei kanas allos 
Psaxnw to teleutaio twn Tarantino & Rodriguez alla paizei mono se camera. Perimenw na to vrw se divx...
P.S. Conn-x mexri stigmhs gamaei pianw 700ares (8mbps)

Psaxnw to teleutaio twn Tarantino & Rodriguez alla paizei mono se camera. Perimenw na to vrw se divx...
P.S. Conn-x mexri stigmhs gamaei pianw 700ares (8mbps)
Τασέα δεν αφήνεις τις ταινίες να ανοίξεις κανα βιβλίο να ξεστραβωθείς..
Παρεμπιπτόντως, είδα ότι αυξήθηκαν τα πράγματα που έχεις για πούλημα....Να σου πω...Έχω μία θεία που μου έχει ξεμείνει καιρό, το χει ψιλοχάσει το μυαλό...έχεις πουθενά να τη δώσουμε; Την ανταλλάσω με την τάπα του ψυγείου άμα θες...
Να σου πω και κάτι άλλο...το χταπόδι το αντέγραψες μόνος σου ή είχες και βοήθεια; Δες άμα κάνει για μηχανή του γκαζόν γιατί ενδιαφέρομαι...
Παρεμπιπτόντως, είδα ότι αυξήθηκαν τα πράγματα που έχεις για πούλημα....Να σου πω...Έχω μία θεία που μου έχει ξεμείνει καιρό, το χει ψιλοχάσει το μυαλό...έχεις πουθενά να τη δώσουμε; Την ανταλλάσω με την τάπα του ψυγείου άμα θες...
Να σου πω και κάτι άλλο...το χταπόδι το αντέγραψες μόνος σου ή είχες και βοήθεια; Δες άμα κάνει για μηχανή του γκαζόν γιατί ενδιαφέρομαι...
Den mprorei na katartistei h dikaiopra3ia ths antallaghs me thn theia sou dioti den eisai katoxos kai nomeas ths kai dioth antivainei sta xrista ηθη. (an theleis sou lew koi ta Arthra tou astikou kwdika).
Epeisis piseteuw pws den eisai ikanos pros diaikopra3ia kai prepei na tetheis se dikastikh symparastash.
Epeisis piseteuw pws den eisai ikanos pros diaikopra3ia kai prepei na tetheis se dikastikh symparastash.
Αααααχ πως περάσανε τα χρόνιαααααα...
χρόνια μου πολλά
Από σήμερα βαδίζω για τα... _ _ _ ΑΝΤΑ.
Ακόμα δεν μου έχουν γκριζάρει τα μαλλιά όπως του lalakis2000,
είναι μια παριγοριά και αυτή.
Ήθελα να μου κάνω κανα δωράκι (ζάντες, εισαγωγή) για το S
αλα όλο κάτι συμβαίνει τελικά και πάει στραβά η δουλειά.
χρόνια μου πολλά
Από σήμερα βαδίζω για τα... _ _ _ ΑΝΤΑ.
Originally Posted by lalakis2000,May 17 2007, 11:00 PM
Εντάξει, έχω γκριζάρει λίγο τελευταία αλλά όχι και 40αρης...
είναι μια παριγοριά και αυτή.
Ήθελα να μου κάνω κανα δωράκι (ζάντες, εισαγωγή) για το S
αλα όλο κάτι συμβαίνει τελικά και πάει στραβά η δουλειά.