ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Πολύχρωμος και Εντοιχισμένος Σπύρο
Τώρα όσο αφορά την ενημέρωση περί ταινιών από το Internet (ακούς Tasea;;
που ξεκίνησα πριν λίγες ημέρες.....έιδα χτες αυτή
http://www.sonypictures.com/homevideo/themessengers/
και σε όσους αρέσουν οι ταινίες θρίλερ την προτείνω.
Είναι καλούτσικη
PS Τάσο, αν και μπορεί να το ξέρεις αφού ασχολείσαι με Downloading ταινιών, αν ψάχνεις torrent καλής εικόνας κυνήγα αυτά που έχουν τον χαρακτηρισμό AXXO. Έχουν εικόνα DVD. Πρόσεξε όμως γιατί πολλές φορές είναι Fake οπότε ψάχνετα καλά.
Τώρα όσο αφορά την ενημέρωση περί ταινιών από το Internet (ακούς Tasea;;
που ξεκίνησα πριν λίγες ημέρες.....έιδα χτες αυτήhttp://www.sonypictures.com/homevideo/themessengers/
και σε όσους αρέσουν οι ταινίες θρίλερ την προτείνω.
Είναι καλούτσικη
PS Τάσο, αν και μπορεί να το ξέρεις αφού ασχολείσαι με Downloading ταινιών, αν ψάχνεις torrent καλής εικόνας κυνήγα αυτά που έχουν τον χαρακτηρισμό AXXO. Έχουν εικόνα DVD. Πρόσεξε όμως γιατί πολλές φορές είναι Fake οπότε ψάχνετα καλά.
Originally Posted by lalakis2000,May 25 2007, 04:32 AM
Να τα χιλιάσεις.
Και, το βασικότερο, να είναι χρόνια καλά.
Και, το βασικότερο, να είναι χρόνια καλά.
καλύτερα καλά, παρά πολλα και χάλια.
Πολύχρωμος και Εντοιχισμένος Σπύρο
και του χρόνου ουράνιο τόξο που λένε.
Ase file gelasame poly sto gym otan efiges. Polla ta noumera ekei mesa alla o Taseas ta vazei sth thesh tous!
@ Gmak an kai tosa xronia katevazw tainies auto den to i3era euxaristw poly!!!
@ Gmak an kai tosa xronia katevazw tainies auto den to i3era euxaristw poly!!!
Drifteropoule, χρόνια καλά και από εμένα. Το "πολλά" είναι προς συζήτηση.
Όσο για τα "-άντα", μια ιδέα είναι (μιλάω εκ πείρας). Το θέμα είναι εσύ πως νοιώθεις. Βασικά (αυτό ισχύει για όλους μας) μην σκοτώσεις το παιδί μέσα σου και πάντα να είσαι χαμογελαστός. Αυτό θα κάνει τους άλλους να ανυσηχούν!
Να είσαι γερός εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς. Και πάντα Δυνατά και Ιαπωνικά
Όσο για τα "-άντα", μια ιδέα είναι (μιλάω εκ πείρας). Το θέμα είναι εσύ πως νοιώθεις. Βασικά (αυτό ισχύει για όλους μας) μην σκοτώσεις το παιδί μέσα σου και πάντα να είσαι χαμογελαστός. Αυτό θα κάνει τους άλλους να ανυσηχούν!
Να είσαι γερός εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς. Και πάντα Δυνατά και Ιαπωνικά
Tasea, με έκανες να γελάσω πολύ! Εννοείται ότι δεν είναι σεξουαλικό το υπονοούμενο. Απλώς είμαι Hondaκιας μέχρι το κόκκαλο. Επίσης υπάρχουν πολλά στοιχεία της Ιαπωνικής κουλτούρας και κοινωνίας που θαυμάζω (όπως και πάρα πολλά που κατακρίνω και εντόνως μάλιστα).

Οτι ποθεις να το βρεις, αλλα αν ειναι λεφτα ειναι δικα μου. Εγω τα εχασα!