ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Δημητριους Prime... DVD-aki πως παιρνω σημερα? Θα καλεσω την παρεα να το δουμε σπιτι στη 42αρα και Home Cinema (κανω και διαφημιση
) να τον παιξουμε ολοι μαζι ... εχω εξοπλιστει με χαρτοπετσετες, λιπαντικο και δοχειακια για να μην πανε και χαμενα και αυριο το πρωι τα παμε και στην Τραπεζα (Σπερματος) μπας και βγαλουμε κανα ψιλο...
) να τον παιξουμε ολοι μαζι ... εχω εξοπλιστει με χαρτοπετσετες, λιπαντικο και δοχειακια για να μην πανε και χαμενα και αυριο το πρωι τα παμε και στην Τραπεζα (Σπερματος) μπας και βγαλουμε κανα ψιλο...
Το μυαλό μου έχει πήξει.
Έχω να κάνω ένα κάρο δουλειές και στο γραφείο , αλλά και στο σπίτι
δεν έχω αλλάξει ακόμα τον ιμάντα του κομπρεσορα.
Εχθές το βράδυ μέχρι τις 1:00 καθάριζα το ενυδρείο, το οποίο ζητούσε απεγνωσμένα την βοήθεια μου
Στις 27 του μηνός έχει αγώνα με το τηλεκατευθυνόμενο και θέλει δουλίτσα για να τρέξει.
Δεν έχω την διάθεση να το ετοιμάσω, και μου φαίνεται βουνό
Από την άλλη ο γιος μου θέλει οπωσδήποτε να τρέξουμε τον αγώνα, Και δεν θα του χαλάσω το χατίρι
Α και κάτι ακόμα
Έχω βαρεθεί να δίνω λεφτά
Το ημερολόγιο μου κάθε μέρα έχει και από ένα λογαριασμό που πρέπει να πληρώσω
Έχω πήξει
Μάλλον χρειάζομαι διακοπές

Έχω να κάνω ένα κάρο δουλειές και στο γραφείο , αλλά και στο σπίτι
δεν έχω αλλάξει ακόμα τον ιμάντα του κομπρεσορα.
Εχθές το βράδυ μέχρι τις 1:00 καθάριζα το ενυδρείο, το οποίο ζητούσε απεγνωσμένα την βοήθεια μου
Στις 27 του μηνός έχει αγώνα με το τηλεκατευθυνόμενο και θέλει δουλίτσα για να τρέξει.
Δεν έχω την διάθεση να το ετοιμάσω, και μου φαίνεται βουνό
Από την άλλη ο γιος μου θέλει οπωσδήποτε να τρέξουμε τον αγώνα, Και δεν θα του χαλάσω το χατίρι
Α και κάτι ακόμα
Έχω βαρεθεί να δίνω λεφτά
Το ημερολόγιο μου κάθε μέρα έχει και από ένα λογαριασμό που πρέπει να πληρώσω
Έχω πήξει
Μάλλον χρειάζομαι διακοπές