ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Action έλα σε μένα.
Όπως λέει και ο Πανούσης, χτες ήταν η γιορτή γης γυναίκας και πολύ χαίρομαι που δε μου είπε κανένας χρόνια πολλά.
Θοδωρή εσένα θα σου τον φορμάρω κατ ιδίαν γιατί πολύ τον έξυπνο μου κάνεις τελευταία και δεν το χω και πολύ να σε πλακώσω στις φαπίτσες.
(και τώρα τρέχουμεεεεεεεεεεε
)
Όπως λέει και ο Πανούσης, χτες ήταν η γιορτή γης γυναίκας και πολύ χαίρομαι που δε μου είπε κανένας χρόνια πολλά.
Θοδωρή εσένα θα σου τον φορμάρω κατ ιδίαν γιατί πολύ τον έξυπνο μου κάνεις τελευταία και δεν το χω και πολύ να σε πλακώσω στις φαπίτσες.
(και τώρα τρέχουμεεεεεεεεεεε
)
Originally Posted by MANOS,Jul 7 2009, 05:38 AM
Ετσι μου ρχεται να ανεβασω μια τσονταρα στο forum με τα παντα μεσα και να κολησει ο server....

.Τότε που οι άντρες ήταν άντρες και ο Χόντος είχε τη μάσκαρα ένα χιλιαρικάκι και όχι 5 ευρώ.
Originally Posted by lalakis2000,Jul 7 2009, 05:40 AM
Μυρίζομαι παλιές καλές μέρες
.
Τότε που οι άντρες ήταν άντρες και ο Χόντος είχε τη μάσκαρα ένα χιλιαρικάκι και όχι 5 ευρώ.
.Τότε που οι άντρες ήταν άντρες και ο Χόντος είχε τη μάσκαρα ένα χιλιαρικάκι και όχι 5 ευρώ.
Καλα ενταξει. Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωω
Λέω μια μέρα να μαζευτούμε για πετροπόλεμο, ξύλο και κάθε είδους ανορθόδοξο πόλεμο. Ας φέρει ο καθένας ότι θέλει, κατσαρόλες, μπρίκια, δονητές, μαμά χταπόδια, κανα λογαριασμό της Cosmote, κανα ληγμένο γάλα Νουνού, ότι έχετε πρόχειρο.
Εγώ έριξα την ιδέα, ας επιληφθούν οι COs από δω και πέρα.
Εγώ έριξα την ιδέα, ας επιληφθούν οι COs από δω και πέρα.