ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Μάνο μέχρι και σε συνάντηση κατέβηκα και είχα κάνει ΚΑΙ μπάνιο, αλλά τότε είχες τα δικά σου τρεχάματα, τέλος καλό όλα καλά.
Οι εποχές που έγραφα τα κορυφαία θα ξανάρθουν πιστεύω, απλά προσωρινά έχω τη μηχανή στο ρελαντί, άσε που και αυτοί που αξίζανε την καζούρα έχουν εξαφανιστεί, τους έχει τρομάξει ο Τασέας , όλο 'Τέλος, Τέλος'.
Τέλειωνε επιτέλους ρε Τάσο να πάρουμε και εμείς σειρά.
Οι εποχές που έγραφα τα κορυφαία θα ξανάρθουν πιστεύω, απλά προσωρινά έχω τη μηχανή στο ρελαντί, άσε που και αυτοί που αξίζανε την καζούρα έχουν εξαφανιστεί, τους έχει τρομάξει ο Τασέας , όλο 'Τέλος, Τέλος'.
Τέλειωνε επιτέλους ρε Τάσο να πάρουμε και εμείς σειρά.
Εγώ είμαι μία έτσι και μία γιουβέτσι, αλλά που θα μου πάει, θα στρώσει η όλη φάση.
Το έχω ρίξει στα μπανάκια αλλά η μπάκα δε λέει να πέσει.
Δε βαριέσαι, δε θέλω να με θέλουν οι γκόμενες για το κορμί μου αλλά για τα λεφτά μου (τα ποια
.
Δε βαριέσαι, δε θέλω να με θέλουν οι γκόμενες για το κορμί μου αλλά για τα λεφτά μου (τα ποια
.
Originally Posted by lalakis2000,Jul 15 2007, 11:08 PM
Εγώ είμαι μία έτσι και μία γιουβέτσι, αλλά που θα μου πάει, θα στρώσει η όλη φάση.
.
.Έλα, τα λεφτά δεν κρύβονται.... τι λένε οι παραλίες? Η μόδα για τα γυναικεία μαγιό τι προστάζει φέτος?