ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Dem kobete tis m@lakies lew egw.
Edw exoume sobaro problhma sto ntepozito tou S exoun kanei isto kati araxnes.
Ti tha ginei me aytous tous teloneiakous ???
Honda Supra 100cc 800e
To na briskeis benzini opote exei apergia o kathe m@lakas, epeidh kaiei super PRICELESS!!!!!
Edw exoume sobaro problhma sto ntepozito tou S exoun kanei isto kati araxnes.
Ti tha ginei me aytous tous teloneiakous ???
Honda Supra 100cc 800e
To na briskeis benzini opote exei apergia o kathe m@lakas, epeidh kaiei super PRICELESS!!!!!
Θέλω να πω ότι ο καιρός γαμιέτ#$αι ασύστολα. Τις 3 τελευταίες μέρες ήθελα να πάρω το μωρό μου να βγω βόλτα αλλά επειδή ήταν φρεσκοπλημένο το λυπόμουν γιατί φοβόμουν τη βροχή και τελικά δεν έβρεξε καθόλου. Χτες όμως δεν κρατήθηκα και το πήρα να βγω βόλτα. Αποτέλεσμα ήταν να γυρίσω με ένα καφέ αυτοκίνητο αντί για μπλε από τις καρέκλες που έριξε. Μάλλον εγώ είμαι ο γκντέμης τελικά
. Γαμώ την τρέλα μου
. Γαμώ την τρέλα μου
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποτε βγαινεις και οποτε κανονιζεις συναντηση (μια κανονισες και τα εκανες μουσκεμα), βρεχει καρεκλες. 
Εγω εχω να πω οτι χθες, λεω "ας παρω το CRV μιας και εχει full βενζινη". Στο γυρισμο, το CRV εδωσε ρεστα με τη βροχη και τις λιμνες στη παραλιακη, δε μασαει. HONDARA!
Αναρωτιεμαι, αν κανει κανενας χαρτογραφηση με τις νεες λιμνες.

Εγω εχω να πω οτι χθες, λεω "ας παρω το CRV μιας και εχει full βενζινη". Στο γυρισμο, το CRV εδωσε ρεστα με τη βροχη και τις λιμνες στη παραλιακη, δε μασαει. HONDARA!
Αναρωτιεμαι, αν κανει κανενας χαρτογραφηση με τις νεες λιμνες.
Originally Posted by S2000_FUN,Sep 25 2008, 09:54 PM
Αποτέλεσμα ήταν να γυρίσω με ένα καφέ αυτοκίνητο αντί για μπλε από τις καρέκλες που έριξε. Μάλλον εγώ είμαι ο γκντέμης τελικά 

Ειδα στο ονειρο μου πως ανταλλαξα χωρις να δωσω ουτε ευρω το S2k μου με ενα Ζ4 3.0 2007 μοντελο...