ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by eddiex,Sep 25 2008, 03:50 AM
Θελω την βοηθεια σας!!!
Ειδα στο ονειρο μου πως ανταλλαξα χωρις να δωσω ουτε ευρω το S2k μου με ενα Ζ4 3.0 2007 μοντελο...

Τι σημαινει αυτο? Bmwδιαζω?
Υ.Γ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ

Ειδα στο ονειρο μου πως ανταλλαξα χωρις να δωσω ουτε ευρω το S2k μου με ενα Ζ4 3.0 2007 μοντελο...

Τι σημαινει αυτο? Bmwδιαζω?
Υ.Γ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ

εγω θα ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα
Originally Posted by S2000_FUN,Sep 25 2008, 09:54 PM
Θέλω να πω ότι ο καιρός γαμιέτ#$αι ασύστολα. Τις 3 τελευταίες μέρες ήθελα να πάρω το μωρό μου να βγω βόλτα αλλά επειδή ήταν φρεσκοπλημένο το λυπόμουν γιατί φοβόμουν τη βροχή και τελικά δεν έβρεξε καθόλου. Χτες όμως δεν κρατήθηκα και το πήρα να βγω βόλτα. Αποτέλεσμα ήταν να γυρίσω με ένα καφέ αυτοκίνητο αντί για μπλε από τις καρέκλες που έριξε. Μάλλον εγώ είμαι ο γκντέμης τελικά
. Γαμώ την τρέλα μου 
. Γαμώ την τρέλα μου 
Ενώ εμείς τα φτωχόπαιδα που κυκλοφοράμε καθημερινά τα Sακια μας γιατί δεν έχουμε λεφτά για Porsche τα έχουμε μονίμως λερωμένα (δεν τα πιάνει και το μάτι).
Πάντως εγώ το μόνο που σκεφτόμουνα καθώς τριγυρνούσα στα Νότια εκείνη την ώρα της μπόρας το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν να μην πηγαίνω πάνω από 170 για να μη ρουφήξει το snorkel νεράκι και πάει στο μοτεράκι και πάθουμε καμιά ζημιούλα.
Δεν πιστεύω να το πίστεψε κανείς για τα 170....ε;
Originally Posted by lalakis2000,Sep 25 2008, 10:39 PM
Έτσι είναι.
Ενώ εμείς τα φτωχόπαιδα που κυκλοφοράμε καθημερινά τα Sακια μας γιατί δεν έχουμε λεφτά για Porsche τα έχουμε μονίμως λερωμένα (δεν τα πιάνει και το μάτι).
Πάντως εγώ το μόνο που σκεφτόμουνα καθώς τριγυρνούσα στα Νότια εκείνη την ώρα της μπόρας το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν να μην πηγαίνω πάνω από 170 για να μη ρουφήξει το snorkel νεράκι και πάει στο μοτεράκι και πάθουμε καμιά ζημιούλα.