ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Μάθαμε και κάτι καινούργιο σήμερα. Έπειτα απο εξέταση -του γιατρού της δουλειάς- και αφού με έχει βάλει κάτω με το στηθοσκόπιο γυρνάει και μου λέει.
Γτρος: Έχεις φύσημα?
Εγω: Ερμ, όχι.
Γτρος: Χμ, έχεις κάτι αρυθμίες (το πρόγραμμα πρέπει να φταίει
) κάτι "έκτακτες" (
)
Εγώ:
Γτρος: Πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα?
Εγώ: (η ώρα 10πμ και έχω πιεί ήδη 2 espresso) Ερμ, ναι, υποθέτω ότι δεν πίνω και λίγους.
Γτρος: Να τους κόψεις γιατί το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί μια διέγερση παροδική όπου μετά αφήνει την καρδιά να χτυπάει πιο γρήγορα απο το κανονικό με αποτέλεσμα να σε κουράζει περισσότερο και να νιώθεις και μια κόπωση.
Εγώ: Τσάι κάνει?
Γτρος: Όχι γιατί ενω το πράσσινο τσάι πχ μπορεί να περιέχει αντιοξειδωτικά και διάφορα άλλα, περιέχει και αυτό τείν(η) (α δεν θέλω, έχω ακούσει ότι κοπανάει
) με αποτέλεσμα να έχει την ίδια δράση με τον καφέ.
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται....
Γτρος: Έχεις φύσημα?
Εγω: Ερμ, όχι.
Γτρος: Χμ, έχεις κάτι αρυθμίες (το πρόγραμμα πρέπει να φταίει
) κάτι "έκτακτες" (
)Εγώ:
Γτρος: Πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα?
Εγώ: (η ώρα 10πμ και έχω πιεί ήδη 2 espresso) Ερμ, ναι, υποθέτω ότι δεν πίνω και λίγους.
Γτρος: Να τους κόψεις γιατί το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί μια διέγερση παροδική όπου μετά αφήνει την καρδιά να χτυπάει πιο γρήγορα απο το κανονικό με αποτέλεσμα να σε κουράζει περισσότερο και να νιώθεις και μια κόπωση.
Εγώ: Τσάι κάνει?
Γτρος: Όχι γιατί ενω το πράσσινο τσάι πχ μπορεί να περιέχει αντιοξειδωτικά και διάφορα άλλα, περιέχει και αυτό τείν(η) (α δεν θέλω, έχω ακούσει ότι κοπανάει
) με αποτέλεσμα να έχει την ίδια δράση με τον καφέ. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται....
Originally Posted by Nabu,Oct 27 2008, 12:52 AM
Μάθαμε και κάτι καινούργιο σήμερα.
....
....
Η ουσιά είναι ότι αν κρατάς σε ΟΛΑ ένα μέτρο θα είσαι ΟΚ. Εκτός αν σε κάτι έχεις κάποια ευαισθησία.
Εγώ αυτό νομίζω και αυτό προσπαθώ να εφαρμόζω.
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 27 2008, 01:09 AM
Exei pesei telika poly pina sto kosmo egw ayto exw na pw.
Ειναι και μερικοι που δεν το παραδεχονται αλλα στους αλλους κανει μπαμ απο χιλιομετρα.
Εκτος και αν ολοι κανουμε λαθος.
Παιζει και αυτο το σεναριο.
Η μονη θεραπεια ειναι το VENUE.
και μετα οι σαυρες...
Τη δευτερη λυση ακολουθουν πολλοι.
Μαριε νομιζω οτι κανενας δεν καταλαβαινει τι γραφεις... 
Ποιο topic? Το διαφορα?
Διαβασες 223 σελιδες?
Ξεχωρισες τους λιγους απο τους πολλους μεσα απο το "διαφορα"?
Περαστικα τους? Σε τι?
Μαριε μου φαινεται πρεπει να κανεις reset!

Ξερεις, δεκαρακι και τον πολο....

EDIT: Σχεδον κανενας.

Ποιο topic? Το διαφορα?
Διαβασες 223 σελιδες?
Ξεχωρισες τους λιγους απο τους πολλους μεσα απο το "διαφορα"?
Περαστικα τους? Σε τι?
Μαριε μου φαινεται πρεπει να κανεις reset!

Ξερεις, δεκαρακι και τον πολο....

EDIT: Σχεδον κανενας.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως Nabu μη μασας. Και οσο για τους καφεδες πιες και κανενα Starbucks που πινω κι εγω, κι ας λενε οτι ειναι για παιδακια και φλωρους. Υπαρχει Αγ. Φλωρος παντως χωρις πλακα.
Λες να μεταφερω τη γιορτη μου απο 15 Αυγουστου στου Αγ. Φλωρου ή να παραμεινω παρθενα?
Λες να μεταφερω τη γιορτη μου απο 15 Αυγουστου στου Αγ. Φλωρου ή να παραμεινω παρθενα?