ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 27 2008, 03:44 AM
Βασικα τον παιρνω !!! Γιατι σ'αυτη τη κοινωνια για να Γ@Μ@ΝΕ καποιοι τοσο καποιοι αλλοι πρεπει να τον τρωνε
οποτε διαλεξα στρατοπεδο . ΑΛΛΑ υπαρχει 1 βασικος κανονας μονο 1 !!!
1. Αν δε καταφερεις να το κανεις εσυ για οποιοδηποτε λογο, θα τον πετ@ξω εξω και 8α σου κανω το κολο σουρωτηρι !!! (γτ δεν μπορω τους αερογαμιαδες
)
Αυτη ειναι η συμφωνία
οποτε διαλεξα στρατοπεδο . ΑΛΛΑ υπαρχει 1 βασικος κανονας μονο 1 !!!1. Αν δε καταφερεις να το κανεις εσυ για οποιοδηποτε λογο, θα τον πετ@ξω εξω και 8α σου κανω το κολο σουρωτηρι !!! (γτ δεν μπορω τους αερογαμιαδες
)Αυτη ειναι η συμφωνία

Originally Posted by package,Oct 27 2008, 03:39 AM
Like here nowhere.........
Αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 27 2008, 03:49 AM
Παιδια ελα να βλεπω συμμετοχες τα 2 πρωτα περασματα τσαμπα
το αφεντικο τρελαθηκεεεε παμε λεμεεεεεεεε
το αφεντικο τρελαθηκεεεε παμε λεμεεεεεεεε
Ά ρε...χειμώνας, κρύο...καιρός για τρίο...package ακούς, θα το ανάψουμε σύντομα το τζάκι...εγώ θα βάλω τα ξύλα, εσύ φέρε το προσάναμα
Correct Master Energetic speaks!
Star Wars FTW!!!
Ωωωχ, "τι σκύβω και πιάνω το σαπούνι" είναι αυτα? Μήπως δεν διάβασα καλά την ταμπέλα του φόρουμ πριν μπώ ?
Σήμερα το βράδυ καλού κακού να βάλω τσίγγινο βρακάκι ?
Star Wars FTW!!!
Ωωωχ, "τι σκύβω και πιάνω το σαπούνι" είναι αυτα? Μήπως δεν διάβασα καλά την ταμπέλα του φόρουμ πριν μπώ ?
Originally Posted by Nabu,Oct 27 2008, 03:57 AM
Το βασικό είναι να θυμάσαι όταν σε ρωτάνε αν γ@μάς θα λές πάντα ΝΑΙ.
Originally Posted by lalakis2000,Oct 27 2008, 03:51 AM
Έλα πάρε πάρε πάρε...Ο χαμένος κερνάει ρακόμελα
Ά ρε...χειμώνας, κρύο...καιρός για τρίο...package ακούς, θα το ανάψουμε σύντομα το τζάκι...εγώ θα βάλω τα ξύλα, εσύ φέρε το προσάναμα