ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βρε παιδια μην εισαστε ολοι off-topic, εχετε κανει ενα forum ανω κατω και δεν μπορω να το μαζεψω απο την ημερα που κανατε εγγραφη. 
Μα επιτελους λιγη σοβαροτης δεν βλαπτει. ΒΤW οτιναναι (copyright by eddiex + all rights reserved).
Νιωθω λιγος... μια τρομπα να μεγαλωσω παρακαλω!

Μα επιτελους λιγη σοβαροτης δεν βλαπτει. ΒΤW οτιναναι (copyright by eddiex + all rights reserved).

Νιωθω λιγος... μια τρομπα να μεγαλωσω παρακαλω!
Originally Posted by lalakis2000,Nov 11 2008, 11:53 PM
Τώρα για σένα δεν πρόκειται να πω τίποτα γιατί θα αρχίσουν μερικοί πάλι να λένε ότι σε γλύφω για καμιά πάσα. Αλλά το δεξί σου μπάκετ είχε κάτι το ιδιαίτερο χτες...καλά, όχι μόνο χτες αλλά άσε καλύτερα...
Να ξέρεις πάντως ότι μόλις πέρασες άρχισαν οι ερωτήσεις του τύπου 'Γιατί του παιδιού κάνει έτσι; (Χαλασμένο είναι μωρό μου)' και 'Η άλλη εξάτμιση που πήγε; (θα του έπεσε στο δρόμο, δε βλέπεις πως ακούγεται το σαράβαλο)' κλπ.
Τι ζόρια τραβάει ο κόσμος στη 1 το βράδυ...
Να ξέρεις πάντως ότι μόλις πέρασες άρχισαν οι ερωτήσεις του τύπου 'Γιατί του παιδιού κάνει έτσι; (Χαλασμένο είναι μωρό μου)' και 'Η άλλη εξάτμιση που πήγε; (θα του έπεσε στο δρόμο, δε βλέπεις πως ακούγεται το σαράβαλο)' κλπ.
Τι ζόρια τραβάει ο κόσμος στη 1 το βράδυ...
Εμένα ήταν μελαχρινό. Άλλαξα στρατόπεδο ο ανώμαλος.
Test pipe Αντώνη. Σα σαράβαλο κάνει το χρέπι.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Nov 12 2008, 10:36 AM
Αυτή σου κάνει?

Δωσε τρομπα στο λαο, αλλα τα περι gay θεματα παρακαλω ολους να τα λετε στο τοπικ των πισωγλεντηδων (proud member by energetic + all rights reserved) για να μην... ξερετε... off-topic και ετσι.