Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Nov 21, 2008 | 01:25 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by Nabu,Nov 21 2008, 02:19 AM
Τι στο διάλο, δεν το έχω καθόλου σήμερα? Γιατί ότι γράφω παρεξηγείτε?

Αλήθεια ρώτησα ποια λέξη, δεν το είπα ειρωνικά. Το δεύτερο κομμάτι το έγραψα αστειευόμενος για να ελαφρύνω την κατάσταση μιας που απο ότι ειπες και ο ίδιος "άναψα τα αίματα" για κάποιο λόγο...

Και στο τέλος τέλος τόσο προσβλητικό ήταν το πρώτο πόστ μου? Και αν ναι, προς ποιόν? Εθιξα οποιονδήποτε απο εσας?
Koita, h alitheia einai oti o graptos logos einai poly ppio pareksigisimos apo ton proforiko... Ta exoume pei polles fores afta

Tora sxetika me to proto post, antikeimenika pistevo oti itan ligo "xontrada". Kai to pio asximo itan otan sou ipa oti h leksi "fanatics" itan atixis, esy epemenes oti den einai. An girnages kai eleges, ok re guys, itan malakia h leksi, miso na tin allakso, nomizo oti kaneis meta de tha to sinexize...
Old Nov 21, 2008 | 01:33 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

ΜΑ ειπα πιο κάτω ότι δέχομαι ότι η λέξη μπορεί να ήταν "χοντράδα" όπως είπες. Αλλά στο δεύτερο πόστ μου , που απάντησα προσωπικά σε εσένα, δεν αρνήθηκα τίποτα ούτε πήγα να διαστρεβλώσω αυτά που προ-είπα.. Ερωτήσεις σου έκανα για να καταλάβω γιατί βρήκες ατυχή την "περιγραφή" μου όπου κάπου τώρα καταλαβαίνω ότι εννοούσες περισσότερο την επιλογή της λέξης.

Όπως και να έχει, συγγνώμη έχω μάθει να λέω στην ζωή μου όταν έχω άδικο σε κάποια πράγματα. Αν θεωρείς λοιπόν ότι κάτι απο αυτά που έγραψα έθιξαν εσένα τότε σου ζητώ συγγνώμη.

Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
Old Nov 21, 2008 | 01:36 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Παντως αυτη η συζητηση ειναι πιο ευχαριστη με σουβλακια κτλ.
Old Nov 21, 2008 | 01:39 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Αν θέλετε εγώ την ξανακάνω αύριο....
Old Nov 21, 2008 | 01:47 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by Nabu,Nov 21 2008, 02:33 AM
ΜΑ ειπα πιο κάτω ότι δέχομαι ότι η λέξη μπορεί να ήταν "χοντράδα" όπως είπες. Αλλά στο δεύτερο πόστ μου , που απάντησα προσωπικά σε εσένα, δεν αρνήθηκα τίποτα ούτε πήγα να διαστρεβλώσω αυτά που προ-είπα.. Ερωτήσεις σου έκανα για να καταλάβω γιατί βρήκες ατυχή την "περιγραφή" μου όπου κάπου τώρα καταλαβαίνω ότι εννοούσες περισσότερο την επιλογή της λέξης.

Όπως και να έχει, συγγνώμη έχω μάθει να λέω στην ζωή μου όταν έχω άδικο σε κάποια πράγματα. Αν θεωρείς λοιπόν ότι κάτι απο αυτά που έγραψα έθιξαν εσένα τότε σου ζητώ συγγνώμη.

Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
Old Nov 21, 2008 | 02:49 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

1. Το σωστό είναι: εις την Πόλη και όχι "ιν στην Πόλη". Έλεος!

2. Στην Σμύρνη υπήρξε "συνωστισμός".

3. "Ευχαριστώ την Αμερικανική Κυβέρνηση".

Προσωπικά ευχαριστώ: τον Giorgo Papandreou, τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Βαλλιανάτο, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Δημήτρη Δανίκα, τον Βερέμη, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Οδυσσέα Τσενάϋ (future prime-minister of Greece), τον Γκαζμέτ Καπλάνι, αλλά και όλους όσους ξεχνάω τώρα. Good job guys! Your services to the United States of America will be highly appreciated!
Old Nov 21, 2008 | 02:55 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Οκ!!! Ηταν καθαρά παρεξήγηση...
Ολα καλά!
Old Nov 21, 2008 | 04:14 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Βαριέμαι και εσεις δεν γράφεται τίποτα....

Αντε να περασουν μερικές ωρίτσες ακόμα να τελειώνουμε....
Old Nov 21, 2008 | 10:54 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by jerryS2K,Nov 21 2008, 03:49 AM
Προσωπικά ευχαριστώ: τον Giorgo Papandreou, τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Βαλλιανάτο, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Δημήτρη Δανίκα, τον Βερέμη, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Οδυσσέα Τσενάϋ (future prime-minister of Greece), τον Γκαζμέτ Καπλάνι, αλλά και όλους όσους ξεχνάω τώρα. Good job guys! Your services to the United States of America will be highly appreciated!
Για μας ούτε λέξη ε.....;

Καλάααααααααααααααααααα.... ............
Old Nov 21, 2008 | 10:58 AM
valerios's Avatar
Registered User

Μονο σε εμενα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου το 370Ζ ?

All times are GMT -8. The time now is 04:57 AM.