ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Έπειξε και εμένα η κωλ@ρ@ μου σήμερα στην δουλειά...
Μια που έγραψα το πρωί, μία που έσκασε δουλειά με φούντες.
Επιτέλους Θοδωρή, βρήκες έναν λεφτά άντρα να σε προσέχει!!
Άντε και στα δικά μας τώρα
Ο Θεοδόσης τι βρήκε? Που είναι χαμένος αυτός?
Γεια σου Θανάση!! Πήγες πουθενά ή ροκανίζεις τις μέρες σου στην Αθήνα??
Μια που έγραψα το πρωί, μία που έσκασε δουλειά με φούντες.
Επιτέλους Θοδωρή, βρήκες έναν λεφτά άντρα να σε προσέχει!!
Άντε και στα δικά μας τώρα
Ο Θεοδόσης τι βρήκε? Που είναι χαμένος αυτός?
Γεια σου Θανάση!! Πήγες πουθενά ή ροκανίζεις τις μέρες σου στην Αθήνα??
Originally Posted by gre165-makis,Dec 4 2008, 01:34 AM
Μπακουριτσα μιλας εκ του ασφαλους ε..
Κατσε να βρεις κανα γαμπρο-βεντουζα θα σε παω...
Κατσε να βρεις κανα γαμπρο-βεντουζα θα σε παω...
Χαμπάρι δεν θα πάρετε!
Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος..

@ Γεια σου ρε Θανάση!!
Αυτο που δεν αντεχω με την κριση περισσοτερο απο ολα ειναι ο χειμμαρος ταινιων high και Low budget απο το Hollywood πεσιμιστικου χαρακτηρα στα χναρια Robocop ,Judge Dredd,Death Race,Mutant Chronicles,Babylon A.D κτλ
Ημαρτον! Για πρωτη φορα δεν θα παιρνουν 4000$ βασικο μισθο αλλα 3300$ και θα πρεπει απο τον ιανουριο οτι ταινια βλεπω να μου διχνει εναν κοσμο που δεν προκειται να υπαρξει ποτε !!!! γιατι το υπολοιπο 85% του κοσμου ουτως η αλλος ζουσε με 600-800-1000 ευρω τον μηνα και ηταν μια χαρα! Αυτοι επειδη ο καθε αστυνομικος μαζι με την συνταξη δεν θα παιρνει ενα χρυσο ρολοι, ενα 2μετρο πουρο και ενα 25χρονων κονιακ πρεπει ολος ο κοσμος να γινει Detroit!
Επειδη η καθε ταινια πορνο θα ειναι σε κρεβατοκαμαρα και οχι σε 25 μετρα κοτερο και ολυμπιακων διαστασεων πισινα στην βιλα του Τονυ Μοντανα πρεπει στην Ρωσια να ισχυει στρατιωτικος νομος και να παει ο Vin Diesel να πουλαει οπλα! Θα ξυπνησουν ποτε?
Ημαρτον! Για πρωτη φορα δεν θα παιρνουν 4000$ βασικο μισθο αλλα 3300$ και θα πρεπει απο τον ιανουριο οτι ταινια βλεπω να μου διχνει εναν κοσμο που δεν προκειται να υπαρξει ποτε !!!! γιατι το υπολοιπο 85% του κοσμου ουτως η αλλος ζουσε με 600-800-1000 ευρω τον μηνα και ηταν μια χαρα! Αυτοι επειδη ο καθε αστυνομικος μαζι με την συνταξη δεν θα παιρνει ενα χρυσο ρολοι, ενα 2μετρο πουρο και ενα 25χρονων κονιακ πρεπει ολος ο κοσμος να γινει Detroit!
Επειδη η καθε ταινια πορνο θα ειναι σε κρεβατοκαμαρα και οχι σε 25 μετρα κοτερο και ολυμπιακων διαστασεων πισινα στην βιλα του Τονυ Μοντανα πρεπει στην Ρωσια να ισχυει στρατιωτικος νομος και να παει ο Vin Diesel να πουλαει οπλα! Θα ξυπνησουν ποτε?