ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
ΧΑΧαχαχαα τα τελευταία σχόλιο είναι Θεϊκά!!
Τα μπακούρια μιλάνε εκ τους ασφαλούς ΠΑΝΤΑ! Βάζω και εμένα μέσα σε αυτούς...
Και εγώ ζήλεψα που πήγατε για ρακόμελα. Τελικά ίσως έπρεπε να ρίξω πιστόλι στην καθιερωμένη μπύρα μου κάθε Τετάρτη...
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ μια επανάληψη για όσους δεν ήρθαμε.
Μανούλι (
) εσύ πως και τα κατέχεις τα μέρη απο εκεί? Που πήγατε εντέλει?
Τα μπακούρια μιλάνε εκ τους ασφαλούς ΠΑΝΤΑ! Βάζω και εμένα μέσα σε αυτούς...
Και εγώ ζήλεψα που πήγατε για ρακόμελα. Τελικά ίσως έπρεπε να ρίξω πιστόλι στην καθιερωμένη μπύρα μου κάθε Τετάρτη...
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ μια επανάληψη για όσους δεν ήρθαμε.
Μανούλι (
) εσύ πως και τα κατέχεις τα μέρη απο εκεί? Που πήγατε εντέλει?
Το ρακομελαδικο ειναι στο Ν.Ηρακλειο... εκει κοντα μενω κ γω κ ειναι το στεκι μου η περιοχη απο μικρος κ ξερω κ τις πετρες 
Θα κανονιστει σιγουρα ξανα,απλα θα εχουμε κλεισει κ τραπεζι γτ εχει πολυ ζητηση το μαγαζι...

Θα κανονιστει σιγουρα ξανα,απλα θα εχουμε κλεισει κ τραπεζι γτ εχει πολυ ζητηση το μαγαζι...
Originally Posted by ManosS2k,Dec 4 2008, 01:10 AM
Το ρακομελαδικο ειναι στο Ν.Ηρακλειο... εκει κοντα μενω κ γω κ ειναι το στεκι μου η περιοχη απο μικρος κ ξερω κ τις πετρες 

Εγώ είχα μείνει ότι θα πηγαίνατε στο Καπανδρίτι
Για αυτό απόρρησα! Μπορεί ρε παιδί μου να είχες πρόβατα! Ξέρω γω! ?
Originally Posted by yiannakos,Dec 4 2008, 03:00 AM
Χάρηκα που τα είπαμε και LIVE nabu

)!!!! Και την προηγούμενη φορά στην πίστα μαζί είμασταν (με τις περτικαλάδες του Τάκη)... και μετά κατεβήκαμε στο ΣΕΦ, εκεί με έβαλες στο αμάξι σου και μου έδειξες και το Car-Pc (σε είχα ρωτήσει αν πρέπει να κάνει και shut down κανονικα..)!!!
Με πληγώνεις, μου ραγίζεις την καρδιά
Απαρατήρητος σου περνάω? Ο Πακετάκος εχθές πως και πως έκανε να με δει να με χαρεί
Ας πω λοιπόν και εγώ... Χάρηκα πολύ που τα είπαμε και απο κοντά Mr.Yiannake!!
Originally Posted by Nabu,Dec 4 2008, 12:15 PM
Και την προηγούμενη φορά στην πίστα μαζί είμασταν (με τις περτικαλάδες του Τάκη)... και μετά κατεβήκαμε στο ΣΕΦ, εκεί με έβαλες στο αμάξι σου και μου έδειξες και το Car-Pc (σε είχα ρωτήσει αν πρέπει να κάνει και shut down κανονικα..)!!!
Μα καλά τι πίνω και δεν σας δίνω ?