ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
λοιπον επειδη μας βλεπω λιγο ''μαστουρωμενους και καβλωμενους'' θα παω Αφιδνες με Uma,Nabu[den ton rotisa alla tha erthei],Μαριος[μη μου πεις δεν θες να δεις τι κανεις με 4 PZERO?] ενας φιλος με ΡΧ8 και ειδωμεν.
Και αυτο θα ειναι το ζεσταμα.Το βραδυ θα δωθει ο πραγματικος αγωνας..
Και αυτο θα ειναι το ζεσταμα.Το βραδυ θα δωθει ο πραγματικος αγωνας..
VTECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CC
Λοιπόν!! Παρακαλώ την προσοχή σας!!!
Αυτό που είπε νωρίτερα ο Μάκης για την πίστα των Αφιδνών ακυρώνεται!!!
Αντι αυτού όμως το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Ραντεβού στις 6.00μμ στον Βασιλόπουλο. Εκεί θα ακολουθήσουμε την γνωστή διαδρομή προς Διόνυσσο και θα συνεχίσουμε μετά προς Πεντέλη. Αφού κάνουμε και την Πεντέλη τότε θα κάτσουμε για έναν ωραιότατο καφέ στην πλατεία και μετά απο εκεί αν θέλουμε μπορούμε να συνεχίσουμε στο ωραιότατο Ντράφι!!!
Η τέλος πάντων κάπως έτσι...
Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν ότι είδαν την αλλαγή για να μην γίνει καμία στραβή!!!
----------------------------
Edit: Όλα αυτα φυσικά γιατί ο Μάκης είναι κότα, άφραγκος, αργός ενώ εγώ είμαι υπερ κουλ ατομάκι, άνετος και αεράτος!
Αυτό που είπε νωρίτερα ο Μάκης για την πίστα των Αφιδνών ακυρώνεται!!!
Αντι αυτού όμως το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Ραντεβού στις 6.00μμ στον Βασιλόπουλο. Εκεί θα ακολουθήσουμε την γνωστή διαδρομή προς Διόνυσσο και θα συνεχίσουμε μετά προς Πεντέλη. Αφού κάνουμε και την Πεντέλη τότε θα κάτσουμε για έναν ωραιότατο καφέ στην πλατεία και μετά απο εκεί αν θέλουμε μπορούμε να συνεχίσουμε στο ωραιότατο Ντράφι!!!
Η τέλος πάντων κάπως έτσι...
Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν ότι είδαν την αλλαγή για να μην γίνει καμία στραβή!!!
----------------------------
Edit: Όλα αυτα φυσικά γιατί ο Μάκης είναι κότα, άφραγκος, αργός ενώ εγώ είμαι υπερ κουλ ατομάκι, άνετος και αεράτος!