ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Nabu,Feb 26 2009, 01:42 PM
Άσχετο ,σας έδειξα τα καινούργια κόκκινα σηματάκια Honda που πήρα?
Τα περίμενα πολύ καιρό αλλά τελικά μου ήρθα χθες-προχθές!
Τα περίμενα πολύ καιρό αλλά τελικά μου ήρθα χθες-προχθές!
Originally Posted by Dimitrisss,Feb 26 2009, 03:47 AM
Στα εδωσα και σε καλη τιμη παντως για να μην εχεις να λες

Originally Posted by eddiex
Αμα σου γ@μησω εσενα θα σου πω εγω ...
Πλακα κανω ρε, ενταξει, δεν θα παρεξηγηθω απο σας. 
Το χτυπημα δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γινει. Εχει μια γρατζουνια στην μεση του προφυλακτηρα. Τεσπα... Δεν πειραζε, εμεις να ειμαστε καλα. Απλα εδωσα και 350 στην PaintBull και ηταν ΤΖΕΤ ο Σακης και μου την εσπασαν.

Το χτυπημα δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γινει. Εχει μια γρατζουνια στην μεση του προφυλακτηρα. Τεσπα... Δεν πειραζε, εμεις να ειμαστε καλα. Απλα εδωσα και 350 στην PaintBull και ηταν ΤΖΕΤ ο Σακης και μου την εσπασαν.
Originally Posted by eddiex,Feb 26 2009, 03:34 AM
Την μια μερα λειπει το πισω σηματακι. Την επομενη λειπει και το μπροστινο... Συν ενα χτυπημα "επιτηδες" που εκαναν μπροστα...
τι να πω? 1η φορα παντως.
τι να πω? 1η φορα παντως.
Λυπάμαι ρε Τεό, αλλά χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι light Kαλά να μαστε, γιατί η κακία και τα κόμπλεξ του κόσμου είναι μεγάλα...
Originally Posted by eddiex,Feb 26 2009, 03:59 AM
Απλα εδωσα και 350 στην PaintBull και ηταν ΤΖΕΤ ο Σακης και μου την εσπασαν.
Τέτοια είναι η κοινωνία μας και δυστυχώς το S δεν πρέπει να μένει εκτεθειμένο σε ανοικτούς χώρους, κάθε τόσο ακούμε και από ένα τέτοιο.
Πάντως αν σε παρηγορεί, οι κομπλεξικοί δεν κάνουν διακρίσεις. Τις προάλλες είχα συναντηθεί με μία φίλη μου που μου έδειχνε τι χαρακιά της έκανε ένας σε ένα 4πορτο Ρενό Μεγκάν, με κοιτούσε με απορία (δεν της τρέχουν και τα λεφτά) και μου έλεγε 'Τώρα, πες μου τι κατάλαβε...'.
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΒΟΔΙΑ.