ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Nabu' date='Jan 16 2009, 08:46 AM
Μάκη άσε τα λάδια τα ξύδια και το πως ο Αντώνης γάμησε τα ωραία σου λαστιχάκια τις προάλλες, και κάνε ζέσταμα στους αντίχειρες σου.
Νομίζω ότι υπερβάλουμε. Εγώ ήθελα μόνο να δω πως στρίβει.
Η απάντηση είναι: καλά
Λοιπον φιλε μου Αντωνε δεν υπερβαλει καθολου οποτε μου χρωστας 2 ολοφρεσκα,απατητα AVON VENTOUZA και επειδη ειμαι και Θεσσαλονικιος θα σου κανω και την εξης προταση..
350Ε χερι ή 350/3=117 φραπεδες που αντιστοιχουν σε 15 μερες τσαμπα οι καφεδες μου...
Διαλεγεις και μου λες.Φραπε γλυκο πολλη γαλα,ευχαριστω..
Α ξεχασα και το 3ο..Μου δινεις το suzuka σου για να ακουσω το χταποδι σου και......να δω λιγο την ευθυγραμμιση σου..
Ασχετο αλλα τωρα θυμηθηκα τον Χρηστο στο καρτοδρομο με το suzuka να εκτελει χρεη χλοοκοπτικου.......
.....
........
Χρηστο...
350Ε χερι ή 350/3=117 φραπεδες που αντιστοιχουν σε 15 μερες τσαμπα οι καφεδες μου...
Διαλεγεις και μου λες.Φραπε γλυκο πολλη γαλα,ευχαριστω..
Α ξεχασα και το 3ο..Μου δινεις το suzuka σου για να ακουσω το χταποδι σου και......να δω λιγο την ευθυγραμμιση σου..
Ασχετο αλλα τωρα θυμηθηκα τον Χρηστο στο καρτοδρομο με το suzuka να εκτελει χρεη χλοοκοπτικου.......
.....
........Χρηστο...
Είναι αυτό που λένε "what goes around comes around" μόνο που στην περίπτωση του Αντώνη πρώτα ήρθε και μετά πήγε
H Ξανθούλα όωμς τι θέλει να πει? Άραγε μαζί με το όνομα της άφησε πίσω της και την ικανότητα της να επικοινωνεί ?
Επίσης φίλε Θεσσαλονικιέ να σου πούμε ότι εδώ, στην Πρωτεύουσα της χώρας σου, ο φραπέ δεν έχει 3 ευρώ, εκτός και αν τον θες απο το περίπτερο στο shaker!!
Επίσης... πίνεις πολύ καφε
Σας αγαπώ όλους!!!
Βαριέμαι, δεν νυστάζω και αύριο έχω να ξυπνήσω πάλι στις 8.30.
αυτα
H Ξανθούλα όωμς τι θέλει να πει? Άραγε μαζί με το όνομα της άφησε πίσω της και την ικανότητα της να επικοινωνεί ?
Επίσης φίλε Θεσσαλονικιέ να σου πούμε ότι εδώ, στην Πρωτεύουσα της χώρας σου, ο φραπέ δεν έχει 3 ευρώ, εκτός και αν τον θες απο το περίπτερο στο shaker!!
Σας αγαπώ όλους!!!
αυτα
Originally Posted by Nabu' date='Jan 17 2009, 01:18 AM
Είναι αυτό που λένε "what goes around comes around" μόνο που στην περίπτωση του Αντώνη πρώτα ήρθε και μετά πήγε
Σας αγαπώ όλους!!!
αυτα
Σας αγαπώ όλους!!!
αυτα
Αν δεν ημουν αρρωστος θα ερχομουν να κανουμε κανεναν γυρο και να γυμνασουμε λιγο τους αντιχειρες μας αλλα ο θεος μου εστειλε μια ωραια ιωση για να μην με αφησει να ερθω εκει και τρελανω τα χρονομετρα
Originally Posted by Manos2k
Σαν τον Ιορδανη ΑχΑΧΧΑχαχαχαΧα!!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑΒΕΡΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΤΕΕΕΕΕΣ?
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑΒΕΡΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΤΕΕΕΕΕΣ?
Υ.Σ: Οι πίττες είναι για τους φλώρους... Ψωμάκι>Πίτα