ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Πριν λίγο έμαθα ότι ένα υπερ-μπάζο που γνώρισα την Πρωτοχρονιά (δηλαδή είδα, γιατί το ήξερα από παλιά, αλλά τότε δεν ήταν ΤΟΣΟ μπάζο) ψηνέται να κάνει μία ...πάρτυ με δύο παιδιά (που ευτυχώς δεν ξέρω αλλά η σκέψη και μόνο με τρομοκρατεί). Δεν ξέρω αν θα τη βγάλω μέχρι το βράδυ με αυτά που ακούω σήμερα.
Τελικά ο Άγιος Βασίλης υπάρχει παιδιά...
Τελικά ο Άγιος Βασίλης υπάρχει παιδιά...
Βασικά και μόνο που θα χωράει στο δωμάτιο με δύο άντρες θα είναι άθλος. Δεν ξέρω τι περιθώρια κινήσεων θα έχουν.
Δε βαριέσαι, το πολύ πολύ να αράξουν και να παίξουν κανα trivial pursuit πάνω στο κρεβάτι. Περνάει ευχάριστα η ώρα.
Πάλι καλά που το θυμήθηκα να πάρω κανα επιτραπέζιο για το σπίτι. Ποτέ δεν ξέρεις...
Μου λέει η φίλη μου 'Να ξέρες τι της ετοιμάζουν...' (γελώντας πονηρά).
Και σκέφτηκα εγώ: Εκείνη να ξερες τι τους ετοιμάζει...
Δε βαριέσαι, το πολύ πολύ να αράξουν και να παίξουν κανα trivial pursuit πάνω στο κρεβάτι. Περνάει ευχάριστα η ώρα.
Πάλι καλά που το θυμήθηκα να πάρω κανα επιτραπέζιο για το σπίτι. Ποτέ δεν ξέρεις...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000' date='Jan 8 2009, 05:21 PM
Βασικά και μόνο που θα χωράει στο δωμάτιο με δύο άντρες θα είναι άθλος. Δεν ξέρω τι περιθώρια κινήσεων θα έχουν.

Originally Posted by energetic' date='Jan 8 2009, 04:18 PM
Package, αν βρεις το φλουρι θα σου κανω τη συνδρομη δωρο. Θα το βαλω αναποδα ομως. 

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βρε αγορι μου γλυκο (σλλλλουυυυρπ), εγω μαζι σου ειμαι, απλα... εισαι ǝƃɐʞɔɐd. 
Παντως σκεψου οτι δεν γουσταρεις τους Αμερικανους, αλλα αν σου φερω μια Αμερικανιδα λουκουμι στα μετρα σου, θα πεις οχι?
Εχω κατι υποψην, call now!

Παντως σκεψου οτι δεν γουσταρεις τους Αμερικανους, αλλα αν σου φερω μια Αμερικανιδα λουκουμι στα μετρα σου, θα πεις οχι?

Εχω κατι υποψην, call now!
Originally Posted by energetic' date='Jan 8 2009, 05:37 PM

Κοίτα. Επειδή είμαι http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY...re=channel_page πληρώνω και διπλή συνδρομή. Μέχρι τότε όμως απογορεύω στον εαυτό μου να δώσω έστω και 1 ευρώ κάπου χωρίς σκοπό.