ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Kαι που σαι, Stradale, μη σε ξαναπετύχω Κηφισιά με το S και ύφος Κλιντ Ίστγουντ, μας έχεις φάει όλες τις γυναίκες εδώ πάνω, αυτά κάντα στα λημέρια σου στο Κολωνάκι που ψαρώνουν τα χαζογκομένακια, εδώ πάνω στα Βόρεια οι γκόμενες είναι intellectuelles (πολύ όμως) και λύνουν διαφορικές εξισώσεις (εντάξει, με λίγο 'σπρώξιμο' η αλήθεια)
.
.
Originally Posted by package,Feb 23 2009, 07:19 AM
Αρκετά ρημαδιό το έκανα το φόρουμ σήμερα. Sorry Super Mario. Πάω για ύπνο. Πάλι ονείρωξη θα έχω με το Λιχούδη και το Lalaki σε στάση ελικόπτερο.
Πακέτο δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τη στάση-ελικόπτερο την χω κόψει γιατί τώρα με τα τελευταία γεγονότα την κυνηγάει πολύ η αστυνομία (και με πρωτοφανή επιτυχία ομολογουμένως
).
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Feb 23 2009, 08:56 PM
Έχει μιλήσει κανείς με τον Heli από χτες; Μου είπε ότι θα 'πεταγόταν' κάπου κοντά να δει ένα συγγενή του 

Originally Posted by lalakis2000,Feb 23 2009, 05:20 PM
Kαι που σαι, Stradale, μη σε ξαναπετύχω Κηφισιά με το S και ύφος Κλιντ Ίστγουντ, μας έχεις φάει όλες τις γυναίκες εδώ πάνω, αυτά κάντα στα λημέρια σου στο Κολωνάκι που ψαρώνουν τα χαζογκομένακια, εδώ πάνω στα Βόρεια οι γκόμενες είναι intellectuelles (πολύ όμως) και λύνουν διαφορικές εξισώσεις (εντάξει, με λίγο 'σπρώξιμο' η αλήθεια)
.
.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe