ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
λοιπον λαλακη αν βρεθουμε εμεις απο κοντα εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο με τα πειραγματα που θα σου κανω κ θα μου κανεις..
οσo για το muster κανεις λαθος γιατι το muster αυτο εννοει αλλο απ το master!!!
οσo για το muster κανεις λαθος γιατι το muster αυτο εννοει αλλο απ το master!!!
Χάρη είσαι πολύ μπροστά.
Τι να σου κάνω ρε φίλε, ένα Palso και αυτό επειδή βάλαμε μέσω μία θεία του πατέρα μου....
Θα αναμετρηθούμε στο Λαγανά, έχει και Αγγλίδες τουρίστριες, το χουμε σίγουρο το διπλωματικό επεισόδιο
Τι να σου κάνω ρε φίλε, ένα Palso και αυτό επειδή βάλαμε μέσω μία θεία του πατέρα μου....Θα αναμετρηθούμε στο Λαγανά, έχει και Αγγλίδες τουρίστριες, το χουμε σίγουρο το διπλωματικό επεισόδιο
κ οσον αφορα το palso εγω ουτε απ εξω δε περασα..κ οπως ειχα πει κ στην αρχη ας ειν καλα η αγγλιδουλες κ οι τσεχουλες κ οι ορλανδεζουλες...μονο να μηλαω ξερω κ αυτα οχι παρα πολυ καλα,τα βασικα κ αγιος ο θεος...οσο για το λαγανα αστο εχει βρωμισει πολυ..αν ποτε ερθεις θα σε παω σε στεκια καλα ησυχα κ θαβματουργα...""""με πιανιεις"""""!!!!!!
Originally Posted by harri-S-,Mar 19 2009, 05:20 PM
κ οσον αφορα το palso εγω ουτε απ εξω δε περασα..κ οπως ειχα πει κ στην αρχη ας ειν καλα η αγγλιδουλες κ οι τσεχουλες κ οι ορλανδεζουλες...μονο να μηλαω ξερω κ αυτα οχι παρα πολυ καλα,τα βασικα κ αγιος ο θεος...οσο για το λαγανα αστο εχει βρωμισει πολυ..αν ποτε ερθεις θα σε παω σε στεκια καλα ησυχα κ θαβματουργα...""""με πιανιεις"""""!!!!!!
Αυτές από που είναι? Από την Ιρλανδία ή από την Νέα Ορλεάνη?
Αυτές από που είναι? Από την Ιρλανδία ή από την Νέα Ορλεάνη?
Originally Posted by harri-S-,Mar 19 2009, 07:20 AM
afieromeno ston stradale meta tin apopsini bradia:P
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...1a42c77930899f8
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...1a42c77930899f8