ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Γυρνώντας τώρα στην Κηφισίας είδα στο βάθος ένα 997 και απο πίσω ένα μαύρο S 04+.
Χάρηκα ότι θα ήταν ο "είχα και πίττες στο χωριό μου" η ο Πακέτος αλλά όταν πλησίασα ήταν κάποιος άγνωστος.
Όσο για ταινία, άστον, πάλι με κανένα γκομενάκι θα βόλταρε ο κιλότας. Αυτό ηθελε να δει, αυτό την πήγε να δει, τι να κάνουμε.
Χάρηκα ότι θα ήταν ο "είχα και πίττες στο χωριό μου" η ο Πακέτος αλλά όταν πλησίασα ήταν κάποιος άγνωστος.
Όσο για ταινία, άστον, πάλι με κανένα γκομενάκι θα βόλταρε ο κιλότας. Αυτό ηθελε να δει, αυτό την πήγε να δει, τι να κάνουμε.
Originally Posted by Nabu,Mar 30 2009, 01:31 AM
Γυρνώντας τώρα στην Κηφισίας είδα στο βάθος ένα 997 και απο πίσω ένα μαύρο S 04+.
Originally Posted by Nabu,Mar 30 2009, 01:31 AM
Οσο για το εργο ηταν αλλου!!!
Άστο, το ΣΚ έκανα ρεκτιφιέ στο στομάχι μου. Αποκορύφωμα σήμερα το μεσημέρι που έπαιξε τρελή ψησταριά στο σπίτι και έφαγα μέχρι που γονάτισα. Πάντα νηστήσιμο το κρέας φυσικά. Και το κοτόπουλο και οι χοιρινές αλλά και τα χωριάτικα λουκάνικα!!
Δεν σε πάει σου λέω, θα χάσεις πριν ξεκινήσει η κόντρα!!
Δεν σε πάει σου λέω, θα χάσεις πριν ξεκινήσει η κόντρα!!