ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Feb 2 2009, 12:17 AM
Αυτό το ΣΚ είχε πολλά highlight.
Ένα από αυτά:
Σάββατο το πρωί ανοίγω το κινητό, σκάει μηνυματάκι με τις αναπάντητες της προηγούμενης βραδιάς, το πιάνει η τύπισσα στα χέρια (το κινητό μου) και με ρωτάει (με ύφος):
Η Uma ποιά είναι
;
Μου ήρθε να πω, είναι ένα μοντέλο που κάνουμε παρεά, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα καταλάβαινε το νόημα.
. Άσε που θα τρώγαμε και ξύλο...
Ένα από αυτά:
Σάββατο το πρωί ανοίγω το κινητό, σκάει μηνυματάκι με τις αναπάντητες της προηγούμενης βραδιάς, το πιάνει η τύπισσα στα χέρια (το κινητό μου) και με ρωτάει (με ύφος):
Η Uma ποιά είναι
;Μου ήρθε να πω, είναι ένα μοντέλο που κάνουμε παρεά, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα καταλάβαινε το νόημα.
. Άσε που θα τρώγαμε και ξύλο...Αυτό έπρεπε να πεις!!
Αφού βέβαια την είχες πλακώσει στα χ@στούκια που τόλμησε να ακουμπήσει το κινητό και να δει κλήσεις/μηνύματα!!!
Τέλος, γιατί να φας και ξύλο ρε Αντωνάκι?! Με τον Godzilla κοιμήθηκες το Σάββατο το βράδυ?
Originally Posted by eddiex,Feb 2 2009, 02:49 AM
Εγω Αντωνη... αν ημουν στην θεση σου θα την κλειδωνα σπιτι και θα την εβαζα να βαλει και πλυντηριο η κατι τετοιο...

Αλητάκοοοοοοοοοοοοο
Άσε γιατί την τελευταία φορά γύρισα σπίτι και δεν ήξερα που ήταν τι.
Και είχε πετάξει και τα μισά πράγματα στα σκουπίδια.
Γάτα σε φάση αναπαραγωγής να είχα αφήσει κλειδωμένη σπίτι καλύτερο θα το έβρισκα.
Πλέον αφήνω πάντα ανοιχτή την πόρτα και έχω και μία ανεμόσκαλα μην τυχόν και ξεχαστώ.
Είναι και 3ος βλέπεις, μην κάνουμε headlines σαν το Ζαχόπουλο
Δηλώνω έντονη διαμαρτυρία για την κατάντια του φόρουμ, το οποίο έπεσε για πόση - δεν ξέρω και γω - ώρα και δεν είχα που να πω τον πόνο μου. Και να σκεφτείτε ότι δίνουμε δισεκατομμύρια $ σε memberships, ροζ τηλέφωνα και άλλες κρυφές χρεώσεις (+ τις μίζες για τα φίλτρα καμπίνας ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΜΕΤΡΟ ΞΑΝΘΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο FUN).
Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το Blackberry γιατί έχω καβαλήσει το τρακτέρ μου και πάω να κλείσω ένα στενό εδώ κοντά που είναι και αδιέξοδο και μόνο κάτι χωράφια με κότες που βοσκάνε έχει γύρω γύρω. Θα δείτε τι έχει να γίνει, δε θα το αφήσω εγώ έτσι αυτό.
Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το Blackberry γιατί έχω καβαλήσει το τρακτέρ μου και πάω να κλείσω ένα στενό εδώ κοντά που είναι και αδιέξοδο και μόνο κάτι χωράφια με κότες που βοσκάνε έχει γύρω γύρω. Θα δείτε τι έχει να γίνει, δε θα το αφήσω εγώ έτσι αυτό.