ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by ThanasiS2K,Feb 20 2007, 03:17 AM
Na grapsw kai egw kati sta genika.Pws ginete na milas se enan anthrwpo logika na tou to eksigeis kai aytos na epimenei sta dika tou.ELEOS PIA prepei ligo na stamatisoume na eimaste toso partakides ai sixtir.
tou toupa tsiki tsiki toupa
Περ'ασαμε με τον Κωνσταντίνο κάτω από τη γέφυρα της Κηφισίας με σπασμένη δευτέρα και INVIDIA και από τον θορυβο και τον αντίλαλο ένας ταρίφας χέστηκε και πήγε να πέσει στον τοίχο... χαχαχαχαχαχαχα
Μετά από τόσα χρόνια και το S μας είναι μ@#ναρα!!!!!! Πολύ γουστάρω που το έχω και όλοι μας είμαστε ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
Όλοι για τη Μύκονο..
Περ'ασαμε με τον Κωνσταντίνο κάτω από τη γέφυρα της Κηφισίας με σπασμένη δευτέρα και INVIDIA και από τον θορυβο και τον αντίλαλο ένας ταρίφας χέστηκε και πήγε να πέσει στον τοίχο... χαχαχαχαχαχαχα
Μετά από τόσα χρόνια και το S μας είναι μ@#ναρα!!!!!! Πολύ γουστάρω που το έχω και όλοι μας είμαστε ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
Όλοι για τη Μύκονο..
E, oooooxiiiiii!!!!!!
Savvato mesimeraki 13:00-13:30 epi tis Zisimopoulou stin Glyfada etheathei s2k monte carlo blue/black me.........ALVANIKES PINAKIDES!!!!!!!
Paidia den eimai ratsistis alla.......
Savvato mesimeraki 13:00-13:30 epi tis Zisimopoulou stin Glyfada etheathei s2k monte carlo blue/black me.........ALVANIKES PINAKIDES!!!!!!!
Paidia den eimai ratsistis alla.......
@Manos: Καλέ μου φίλε τώρα είδα το post σου.
Περιμένω να έρθει και ο Τασούλης γιατί θα θέλει να είναι και αυτός μαζί στο γεύμα(με ζηλεύει παιδί μου γιατί αρέσω).
Αλλά άμα αργήσει πολύ θα βγούμε τα δυό μας...
Τασούλη που κρύβεσαι, δώσε μας το στίγμα σου....
Περιμένω να έρθει και ο Τασούλης γιατί θα θέλει να είναι και αυτός μαζί στο γεύμα(με ζηλεύει παιδί μου γιατί αρέσω).
Αλλά άμα αργήσει πολύ θα βγούμε τα δυό μας...
Τασούλη που κρύβεσαι, δώσε μας το στίγμα σου....