ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τι μας λες βρε Jerry? Ξερεις εγω ποιος ειμαι? (ελληνικη ατακα) 
Οταν εγω εκλεινα την Εθνικη Οδο για τα δικαιωματα του αυνανισμου εσυ ανεβαζες τοπικς συνωμοσιας.
Jerry, κανω humour Και ξερεις οτι σε αγαπαω (εδω θα πεσει quote απο κανεναν και θα πουν gay alert).

Οταν εγω εκλεινα την Εθνικη Οδο για τα δικαιωματα του αυνανισμου εσυ ανεβαζες τοπικς συνωμοσιας.

Jerry, κανω humour Και ξερεις οτι σε αγαπαω (εδω θα πεσει quote απο κανεναν και θα πουν gay alert).
Μα που είναι όλοι Δευτέρα βράδυ;
Μα καλά, μόνος μου θα βλέπω τις playmate;
Καλέ, καλέ, ού ου...
Τίποτα...πάλι καμιά συνάντηση θα χουν τα παλιόπαιδα.
Ας είναι, θα δω κανα βυζάκι να ξεχαστώ.
Καλέ, καλέ, ού ου...
Originally Posted by lalakis2000,May 26 2009, 12:08 AM
Μα που είναι όλοι Δευτέρα βράδυ;
Καλέ, καλέ, ού ου...
Καλέ, καλέ, ού ου...
μίλα ρε Αντώνη οτι έχει playmate
και κάθομαι στο φόρουμ.
αλα kotsamba
Συγγνώμη ΚΙΟΛΑΣ (που λένε και οι γκόμενες), αυτό το άκυρο τυπάκι γιατί το βάλανε στα Πλέιμειτ και μας αποσυντονίζει;
Αφού το λέει και η λέξη: Play, mate!
Βάλε κανα στριπτιζάκι να γίνει δουλειά.
Κάτσε να πάρω το Βαρδή ένα τηλέφωνο. Κέρδισε και η ομάδα, δε νομίζω να μου χαλάσει χατήρι. Κι αυτό το φλωράκι θα το στείλω στον Έβρο να βαράει γερμανικά μέχρι να γίνει άντρας. Δηλαδή για πάντα.
Αφού το λέει και η λέξη: Play, mate!
Βάλε κανα στριπτιζάκι να γίνει δουλειά.
Κάτσε να πάρω το Βαρδή ένα τηλέφωνο. Κέρδισε και η ομάδα, δε νομίζω να μου χαλάσει χατήρι. Κι αυτό το φλωράκι θα το στείλω στον Έβρο να βαράει γερμανικά μέχρι να γίνει άντρας. Δηλαδή για πάντα.
Εγώ ψήφισα και άφησα και το τηλέφωνό μου στο κοντρολ(του star)...και ό,τι ήθελε προκύψει.
Ψήφισα Νο 6 Τατιάνα γιατί απ' ό,τι είδα στα specs ταιριάζουμε και θα ζήσουμε αγαπημένοι και μονιασμένοι μέχρι το τέλος(των καλλιστείων)
Ψήφισα Νο 6 Τατιάνα γιατί απ' ό,τι είδα στα specs ταιριάζουμε και θα ζήσουμε αγαπημένοι και μονιασμένοι μέχρι το τέλος(των καλλιστείων)
Originally Posted by Drifteropoulos,May 25 2009, 11:45 PM
Εγώ ψήφισα και άφησα και το τηλέφωνό μου στο κοντρολ(του star)...και ό,τι ήθελε προκύψει.