ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
[QUOTE=Action,Jul 7 2009, 05:52 AM] Παιδια σε γενικες γραμμες,(κ πιο ειδικες!),εχετε πολυ γελιο.Αλλα καποια παιδια βγαζουν αδικαιολογητη εχθρα.Κ δεν ειναι αυτα που λενε,αλλα ο τροπος που τα λενε.
Κ αν ημουν στη θεση του co ουτε εγω θα μιλαγα.Γιατι θα ειχα να κανω με εναν παλιο μελος κ ενα καινουριο.Πιο συνετο απο μερος του κ διπλωματικο που δεν πηρε θεση.Το οτι δεν μιλαει ομως,δεν μπορεις να το εκμεταλλευεσαι κ να διωχνεις κοσμο απο το forum,μιλωντας μ'αυτον τον τροπο κ παραπεμποντας τα σε αλλο site.Δεν εχεις μονο εσυ δικαιωματα...
Αλλα αν σε ενοχλω τοσο πολυ κ σου χαλασα το forum που σου "ανηκει",την κανω με ελαφρα.
...Θα παω να κανω παρεα στον Τασο....!
Κ αν ημουν στη θεση του co ουτε εγω θα μιλαγα.Γιατι θα ειχα να κανω με εναν παλιο μελος κ ενα καινουριο.Πιο συνετο απο μερος του κ διπλωματικο που δεν πηρε θεση.Το οτι δεν μιλαει ομως,δεν μπορεις να το εκμεταλλευεσαι κ να διωχνεις κοσμο απο το forum,μιλωντας μ'αυτον τον τροπο κ παραπεμποντας τα σε αλλο site.Δεν εχεις μονο εσυ δικαιωματα...
Αλλα αν σε ενοχλω τοσο πολυ κ σου χαλασα το forum που σου "ανηκει",την κανω με ελαφρα.
...Θα παω να κανω παρεα στον Τασο....!
Η αλήθεια είναι πως είμαστε ήδη πολλοί και το forum έχει πλέον κορεστεί.
Γι αυτό είναι 2-3 που τους έχουν βάλει οι Co, συμπεριλαμβανομένου και του drifteropoulou
, να καθαρίζουν..
Συμπερασματικά, πίσω απ'ολα κρύβονται οι co..
Από την άλλη υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει "report"..
Η αλήθεια είναι πως στα νεύρα μου, το ξεχνώ κι εγώ, αλλά όποιος έχει πρόβλημα με οτιδήποτε, μπορεί να το πατάει..
όπως και να το κάνουμε, οι Co δε μπορούν να διαβάζουν ανά πάσα στιγμή όλα τα καινούρια posts..
Γενικά πάντως το s2000 είναι καλό αμάξι..
ένα φτηνό σε κακή κατάσταση όμως θα το πληρώσεις και με το παραπάνω, βέβαια.
Γι αυτό είναι 2-3 που τους έχουν βάλει οι Co, συμπεριλαμβανομένου και του drifteropoulou
, να καθαρίζουν..Συμπερασματικά, πίσω απ'ολα κρύβονται οι co..

Από την άλλη υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει "report"..
Η αλήθεια είναι πως στα νεύρα μου, το ξεχνώ κι εγώ, αλλά όποιος έχει πρόβλημα με οτιδήποτε, μπορεί να το πατάει..
όπως και να το κάνουμε, οι Co δε μπορούν να διαβάζουν ανά πάσα στιγμή όλα τα καινούρια posts..
Γενικά πάντως το s2000 είναι καλό αμάξι..
ένα φτηνό σε κακή κατάσταση όμως θα το πληρώσεις και με το παραπάνω, βέβαια.