Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Old Jul 12, 2009 | 11:39 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μάριε θα γ@μήσω κάνα κ@λο... Πάλι Read έχω εκτός απο πολύ λίγα μνμτα...

Επίτηδες το κάνεις? Έλλειπα απο την Παρασκευή και αντί να έχω σήμερα να διαβάσω τόσα πολλά πραγματάκια, μπαίνω και ξενερώνω.

Ninja μου απουσίαζα. Εσύ τι κάνεις? Όλο φτιάχνεις φτιάχνεις φτιάχνεις? Θα σταματήσεις ποτε!?
Old Jul 12, 2009 | 11:51 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Κωνσταντινος, ειναι θεμα για τον Erik(cthree) τελικα. Τον ψαχνω για να μου πει τι συμβαινει αλλα ειναι λιγο αφαντος τις τελευταιες 5 μερες. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω αν και στο τελευταιο login δεν μου το εκανε.

Μηπως εχεις βαλει να κανει clear-up τα cookies σου? Εγω αλλαξα αυτη την επιλογη σε Firefox και ΙΕ Και δεν το εκανε στο τελευταιο login. Ασε να επιβεβαιωσω με τον Erik αν ειναι θεμα ρυθμισεων ή server S2KI.
Old Jul 12, 2009 | 11:55 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Nabu,Jul 13 2009, 09:39 AM
Ninja μου απουσίαζα. Εσύ τι κάνεις? Όλο φτιάχνεις φτιάχνεις φτιάχνεις? Θα σταματήσεις ποτε!?
Αχ... Αγαπη μου!!! Μου λειψες!
Εφτιαξα εφτιαξα και τωρα ετοιμος ο Sakis. Τι κανουμε παιδια σημερα?
Old Jul 13, 2009 | 12:07 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Jul 12 2009, 11:51 PM
Μηπως εχεις βαλει να κανει clear-up τα cookies σου? Εγω αλλαξα αυτη την επιλογη σε Firefox και ΙΕ Και δεν το εκανε στο τελευταιο login. Ασε να επιβεβαιωσω με τον Erik αν ειναι θεμα ρυθμισεων ή server S2KI.
Όχι δεν έχω αλλάξει τίποτα Μάριε. Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ήταν αυτό και είχα και τις αμφιβολίες μου ήταν ο Safari στο Mac στο σπίτι.

Επειδή είχα ανοιχτό ένα tab με το S2ki, και το Mac stanby, υπήρχε ένα ενδεχόμενο όταν άνοιγα τον υπολογιστή, ο Safari να έκανε αυτόματα ένα refresh σε ότι tab υπήρχε ανοιχτό με αποτέλεσμα να με κάνει Log in στο φόρουμ μας χωρίς εγώ να έχω μπει ποτέ. Εχθές όμως το βράδυ που άνοιξα το mac κοίταξα επι τούτου αν θα κάνει refresh το Loading bar του Safari αλλά αυτό δεν κουνήθηκε καν.

Ninjitsou μου και εμενα μου ελειψες πολύ, είχα πάει και σε νησί και σε σκεφτόμουν συνέχεια
Old Jul 13, 2009 | 12:11 AM
energetic's Avatar
Registered User

Nabu, στο κανει μονο στο Mac?
Old Jul 13, 2009 | 12:13 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Όχι όχι... Mac, windows, σπιτι, δουλεια. Παντου.
Old Jul 13, 2009 | 12:25 AM
energetic's Avatar
Registered User

Ε τοτε, εχεις παντου προβλημα. Θελεις ρεκτιφιε.

Stay tuned.
Old Jul 13, 2009 | 12:35 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by Nabu,Jul 13 2009, 12:07 AM
Όχι δεν έχω αλλάξει τίποτα Μάριε. Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ήταν αυτό και είχα και τις αμφιβολίες μου ήταν ο Safari στο Mac στο σπίτι.

Επειδή είχα ανοιχτό ένα tab με το S2ki, και το Mac stanby, υπήρχε ένα ενδεχόμενο όταν άνοιγα τον υπολογιστή, ο Safari να έκανε αυτόματα ένα refresh σε ότι tab υπήρχε ανοιχτό με αποτέλεσμα να με κάνει Log in στο φόρουμ μας χωρίς εγώ να έχω μπει ποτέ. Εχθές όμως το βράδυ που άνοιξα το mac κοίταξα επι τούτου αν θα κάνει refresh το Loading bar του Safari αλλά αυτό δεν κουνήθηκε καν.

Ninjitsou μου και εμενα μου ελειψες πολύ, είχα πάει και σε νησί και σε σκεφτόμουν συνέχεια
Αυτά είναι δράματα.

Κωνσταντίνε καταλαβαίνω τον πόνο σου. Απλά θέλω να ξέρεις ότι έχω φροντίσει να λάβει τις κατάλληλες διαστάσεις.

Ήδη λαμβάνω Pm συμπαράστασης από το Darfur και την Καμπούλ. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να είπανε και στο G8 τις προάλλες.

Λευτεριά στο Nabu.

Old Jul 13, 2009 | 12:48 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Jul 13 2009, 12:35 AM
Αυτά είναι δράματα.

Κωνσταντίνε καταλαβαίνω τον πόνο σου. Απλά θέλω να ξέρεις ότι έχω φροντίσει να λάβει τις κατάλληλες διαστάσεις.

Ήδη λαμβάνω Pm συμπαράστασης από το Darfur και την Καμπούλ. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να είπανε και στο G8 τις προάλλες.

Λευτεριά στο Nabu.

Και εσύ μου έλλειψες τρελό αγόρι!!

Μια απο αυτές τις ημέρες θα κανονίσουμε up close and personal, γιατί σου χρωστάω και μια Chimay που λέει το όνομα σου επάνω!
Old Jul 13, 2009 | 02:50 AM
Action's Avatar
Banned

...Μανιατη,αν αυτο ειναι το επιθετο σου,μηπως δουλευες για καμια μεγαλη διαφημιστικη?

All times are GMT -8. The time now is 07:42 PM.