ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 20 2009, 07:04 AM
ναι,το βραδυ να φερεις και την φωτογραφικη μηχανη να με βγαλεις καμια φωτο
Οχι.Σε εντελως ασχετη θυγατρικη εταιρεια.Αλλα κ αυτοι εδω εχουν να κανουν με πολλα εκατομμυρια ευρω....
Κ ειπα οτι θα ερθω σε συναντηση.Δεν ειπα συγκεκριμενα για σημερα.Συν οτι μεχρι να γυρισω απο την παραλια,κ να παω σπιτι μου μετα,δεν προκειται να σας προλαβω.
Κ ειπα οτι θα ερθω σε συναντηση.Δεν ειπα συγκεκριμενα για σημερα.Συν οτι μεχρι να γυρισω απο την παραλια,κ να παω σπιτι μου μετα,δεν προκειται να σας προλαβω.
Originally Posted by Action,Jul 20 2009, 07:07 AM
Συν οτι μεχρι να γυρισω απο την παραλια,κ να παω σπιτι μου μετα,δεν προκειται να σας προλαβω.
Και καθολου αλκοολ.
Σε 2 -3 μερες θα εισαι περδικι....
Πακετε,πρεπει να φυγω κ με κανεις να γελαω.Θα εμποδιζω κ τις καθαριστριες σε λιγο....
...Μανο.ενω σε ειχα για πολυ ανετο ατομο,εχεις αρχισει κα με κανεις να αλλαζω λιγο γνωμη για σενα...Δεν μπορω να καταβω τι επαθες ξαφνικα...Ή μηπως δεν ειναι ξαφνικα κ το ειχες ανεκαθεν...?Στο τελος μου φαινεται θα βγω πιο αληθινη εγω απο σενα...
...Μανο.ενω σε ειχα για πολυ ανετο ατομο,εχεις αρχισει κα με κανεις να αλλαζω λιγο γνωμη για σενα...Δεν μπορω να καταβω τι επαθες ξαφνικα...Ή μηπως δεν ειναι ξαφνικα κ το ειχες ανεκαθεν...?Στο τελος μου φαινεται θα βγω πιο αληθινη εγω απο σενα...
Action είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Από την ώρα που έγραψες εδώ, δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι. Προχτές είχα φάει κεφτεδάκια και ρεύτηκα. Ανέβηκε ένα κομμάτι στο λάρυγγα, αλλά το κατάπια πάλι, όπως θα καταπιώ και τον έρωτα μου για σένα, γιατί ξέρω πως εμείς οι 2 δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.