ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
..Νεκρα σημερα..Κ εδω κ στο φορουμ...Που πηγατε ολοι?
Μαριε μην βαριεσαι,κ αν το κανεις μη το δηλωνεις...Μας επηρεαζεις ολους...Πες κανενα αστιο,πειραξε μας,βασανισε μας...Κανε κατι!
Σε επηρεασα καθολου?
Ο Μανος μου φαινεται πως οντως κουραστηκε εχθες...Εξαφανιστηκε!
Μαριε μην βαριεσαι,κ αν το κανεις μη το δηλωνεις...Μας επηρεαζεις ολους...Πες κανενα αστιο,πειραξε μας,βασανισε μας...Κανε κατι!
Σε επηρεασα καθολου?
Ο Μανος μου φαινεται πως οντως κουραστηκε εχθες...Εξαφανιστηκε!
Τσα.........

Πω πω κουραση σημερα, δε μπορω να παρω τα ποδια μου, σερνομαι....
Απο το πρωι πινω χυμους, τοστ, νερα, παγωτα, δεν μπορω να συνελθω....
Μα τι κακο κι αυτο....
Εκει που τα εχεις δωσει ολα, που ζωγραφιζεις, που παιζεις μπαλα, που το εχεις τρελανει το μωρο, που σκοραρεις, που δεν πιστευεις κι εσυ ο ιδιος οτι μπορει να εισαι τοσο καλος....
εκει που λες οτι εισαι ο ενας και ο μοναδικος, ο υπερτιτανας, ο πανμεγιστος, ο super, o wowwwwww..... o hyper!!!!
εκει που τελειωνεις και γερνεις το κουρασμενο και καταιδρωμενο κορμι σου στο κρεβατι για να ξαποστασει.... και κλεινεις τα ματακια σου να χαλαρωσεις.... ΑΚΟΥΣ
"Μανεεεεεεε......θελω κι αλλοοοοοοοοοοοο.....!!!!!!!!
Στην αρχη λεω θα παρακουσα....
Μετα ακουω παλι "ελαααα Μανε!"
Μα τι πραγματα ειναι αυτα??
Και αντε να πεις οχι.
Αφου δεν επαθα καμια αφυδατωση παλι καλα....

Αντε τωρα σε κανα μηνα παλι

Πω πω κουραση σημερα, δε μπορω να παρω τα ποδια μου, σερνομαι....
Απο το πρωι πινω χυμους, τοστ, νερα, παγωτα, δεν μπορω να συνελθω....
Μα τι κακο κι αυτο....
Εκει που τα εχεις δωσει ολα, που ζωγραφιζεις, που παιζεις μπαλα, που το εχεις τρελανει το μωρο, που σκοραρεις, που δεν πιστευεις κι εσυ ο ιδιος οτι μπορει να εισαι τοσο καλος....
εκει που λες οτι εισαι ο ενας και ο μοναδικος, ο υπερτιτανας, ο πανμεγιστος, ο super, o wowwwwww..... o hyper!!!!
εκει που τελειωνεις και γερνεις το κουρασμενο και καταιδρωμενο κορμι σου στο κρεβατι για να ξαποστασει.... και κλεινεις τα ματακια σου να χαλαρωσεις.... ΑΚΟΥΣ
"Μανεεεεεεε......θελω κι αλλοοοοοοοοοοοο.....!!!!!!!!
Στην αρχη λεω θα παρακουσα....
Μετα ακουω παλι "ελαααα Μανε!"

Μα τι πραγματα ειναι αυτα??
Και αντε να πεις οχι.
Αφου δεν επαθα καμια αφυδατωση παλι καλα....

Αντε τωρα σε κανα μηνα παλι