ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Καιρός να κάνω κάτι πια σωστόοοοοοοοοοοοοο
Να στείλω ένα γράμμα και σε μέεεεεενααααααααααααααααα α
Να πω στον εαυτό μου σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωω
Μα ξέχασα οδό και αριθμόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοο
ο
οοο
οοοο οοο οοοοο οοοοο
Πάριος: Αν ο μέσος άντρας μπορεί να συντηρήσει μία γυναίκα (στατιστικά μιλώντας), ο Πάριος τις προικίζει όλες.
Ά ρε Σοφάκι, από κει που γυρνούσες σοφτ πορν σε VHS Format με το δοντάκι το πεταχτό, τώρα βρέθηκες με σπίτι στη Μπάρο. Κιουρία...
Αυτά είναι, κύριοι...
Να στείλω ένα γράμμα και σε μέεεεεενααααααααααααααααα α
Να πω στον εαυτό μου σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωω
Μα ξέχασα οδό και αριθμόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοο
ο
οοο
οοοο οοο οοοοο οοοοο
Πάριος: Αν ο μέσος άντρας μπορεί να συντηρήσει μία γυναίκα (στατιστικά μιλώντας), ο Πάριος τις προικίζει όλες.
Ά ρε Σοφάκι, από κει που γυρνούσες σοφτ πορν σε VHS Format με το δοντάκι το πεταχτό, τώρα βρέθηκες με σπίτι στη Μπάρο. Κιουρία...
Αυτά είναι, κύριοι...
Originally Posted by blondie_s2k,Sep 10 2009, 11:09 PM
ΘΑΝΑΣΗ!!!!! 
Γιατί δλδ δε μπορεί ένα ΣΚ να είναι ενδιαφέρον.. Δε σε καταλαβαίνω. Αν περάσεις καλά πχ κάνοντας κάτι ωραίο δεν θαα είναι ενδιαφέρον;

Γιατί δλδ δε μπορεί ένα ΣΚ να είναι ενδιαφέρον.. Δε σε καταλαβαίνω. Αν περάσεις καλά πχ κάνοντας κάτι ωραίο δεν θαα είναι ενδιαφέρον;
Originally Posted by MANOS,Sep 10 2009, 11:09 PM
Ακουστε τωρα συλλογισμο:
Ο τιντ δηλωσε οτι δεν θα ξαναπαει για κουρεμα στο Σαμιρ τον πακιστανο κουρεα.
Κι αυτο γιατι του δινει 5 ευρω καθε φορα για το κουρεμα και ενω του ζητησε να του τα κοψει κοντα ο Σαμιρ δεν τον ακουσε και δεν τα εκοψε οσο κοντα ηθελε ο τιντ, μονο και μονο για να μεγαλωσουν γρηγορα και να αναγκαστει να ξαναπαει και να δωσει ξανα 5ευρω....

Ο τιντ δηλωσε οτι δεν θα ξαναπαει για κουρεμα στο Σαμιρ τον πακιστανο κουρεα.
Κι αυτο γιατι του δινει 5 ευρω καθε φορα για το κουρεμα και ενω του ζητησε να του τα κοψει κοντα ο Σαμιρ δεν τον ακουσε και δεν τα εκοψε οσο κοντα ηθελε ο τιντ, μονο και μονο για να μεγαλωσουν γρηγορα και να αναγκαστει να ξαναπαει και να δωσει ξανα 5ευρω....

Καλά είναι σε κάθε θέμα να ακούγεται και η άλλη πλευρά.
Originally Posted by lalakis2000,Sep 10 2009, 11:13 PM
Ο Σαμίρ τι λέει για όλα αυτά;
Τολμαει να μιλησει?
Δε θυμασαι που ειχαμε παει για μπαλα και ο τιντ δαγκωνε το συρματοπλεγμα????
ο ανθρωπος ηρθε στο Εllada να βγαλει ενα τιμιο μεροκαματο, να ταϊσει την οικογενεια του στο Ουζμπεκισταν. Τι κακο μπορει λοιππον να εχει κανει σε εσενα, για να θες να τον στειλεις στην Ισμηνη?
Ω ρε κέφια σήμερα...
Καλά όλα αυτά αλλά τον Θοδωρή πολύ στεγνό τον βλέπω και δεν κάνει!
Εντωμεταξύ μια απλή παρατήρηση: Τα πόστ είναι λες και έχεις βάλει μερικές συσκευές ραδιοφώνων αντικριστά.
Ο καθένας σας παίζει στην δική του συχνότητα, καμία συνοχή
Ωραία είναι
Καλά όλα αυτά αλλά τον Θοδωρή πολύ στεγνό τον βλέπω και δεν κάνει!
Εντωμεταξύ μια απλή παρατήρηση: Τα πόστ είναι λες και έχεις βάλει μερικές συσκευές ραδιοφώνων αντικριστά.
Ο καθένας σας παίζει στην δική του συχνότητα, καμία συνοχή
Ωραία είναι
Θέλω να βρέχει, να γίνεται χαμός, και εγώ μπροστά από τη φουφού, να ψήνω κάστανα για την Πιπίτσα.
Τι ρομάντζο θεέ μου.
Πάντως νομίζω ότι τσάμπα αγχώνομαι γενικώς. Αυτός ο κόσμος θα γυρίσει θαυμάσια και χωρίς εμένα.
Μπορώ να κάνω ένα διάλλειμμα από την πραγματικότητα νομίζω.
Τι ρομάντζο θεέ μου.
Πάντως νομίζω ότι τσάμπα αγχώνομαι γενικώς. Αυτός ο κόσμος θα γυρίσει θαυμάσια και χωρίς εμένα.
Μπορώ να κάνω ένα διάλλειμμα από την πραγματικότητα νομίζω.